www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 5 de febrer del 2010

El 20è aniversari de ‘El Triangle’

Fèlix Millet torna al Palau de la Música

L'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música va ser el gran protagonista de la festa del 20è aniversari del nostre setmanari EL TRIANGLE que es va celebrar ahir al saló foyer del Palau amb la presència de més de 400 convidats. Jaume Reixach, l’editor i director d’EL TRIANGLE, va destacar que "després de 20 anys de periodisme progressista, crític i de denúncia, la lluita continua"

Passaven cinc minuts de les nou de la nit quan Fèlix Millet va tornar al Palau de la Música. Feia molts mesos, des que els Mossos d'Esquadra van registrar el passat mes de juliol les oficines del Palau, que no se’l veia per la que va ser casa seva durant molts anys. Però ahir va tornar. I ho va fer en forma d’un espectacular capgròs que va provocar l’aplaudiment, el somriure i també algun xiulet cap a la seva persona dels més de 400 convidats que ens van acompanyar a la festa de celebració del 20è aniversari d’EL TRIANGLE que es va fer, precisament, al saló foyer del Palau de la Música.


EL TRIANGLE va celebrar els seus primers vint anys de vida rodejat d’amics. I ho va fer en ple epicentre del terratrèmol que va fer esclatar l'oasi català pels aires amb una festa que va tenir el veterà Àngel Pavlovsky com a mestre de cerimònia i que va convocar a una àmplia representació de la societat civil catalana. Jaume Reixach, l’editor, director i pare de la criatura, va destacar en la seva intervenció, abans de llençar el seu famós crit de guerra "canya i endavant", que "després de 20 anys de periodisme progressista, crític i de denúncia, tocant allò que no sona, la lluita continua”.

El Secretari de Mitjants de Comunicació del Govern de la Generalitat, Carles Mundó, va destacar la "singularitat d’EL TRIANGLE" en el panorama comunicatiu català i va assegurar que es tracta d’un mitjà de comunicació "imprescindible" que desenvolupa una "funció molt recomenable" que l’ha convertit en "un exemple del model de país que volem". Carles Mundó va animar els companys i companyes que formem part de la gran família d’EL TRIANGLE a "seguir treballant amb rigor i dedicació". Carles Martí, primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, va fer una intervenció molt emotiva en la que va parlar de l’existència de dues ciutats de Barcelona. "Una Barcelona poruga que no creu en el progrés i que s’estima més que no canviin les coses, i una altra que creu en el progrés, que té iniciatives i que vol millorar. És en aquest model de ciutat en el que creu, sense por, EL TRIANGLE. I és aquesta Barcelona d’EL TRIANGLE la que volem potenciar. Us demanen que, com a mitjà de comunicació que sou, estimeu Barcelona, però que no deixeu, com sempre heu fet, d’estirar-nos les orelles si fem les coses malament”.

Clica per veure l'article original (04-02-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)