www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 4 de febrer del 2010

Per al meu ex-president, per als seus directius ... i per a uns quants dels meus ex-consocis


Ahir dimecres va fer tot just una 7mana que per segona vegada, i acompanyat de nou pel soci Pol Avinyó, vaig anar a Hisenda per a presentar més proves de pressumpte frau fiscal per part de l'actual Junta del CNB. Va atendre'ns l'inspector d'Hisenda que ens va rebre per primer cop el passat novembre, i que va posar en coneixement dels seus superiors el cas que ens ocupa.

Aquest inspector, que no s'encarrega de l'expedient obert al club i prèvia consulta amb la seva superiora, ens va adreçar a un despatx de la quarta planta per a presentar aquestes pressumptes proves, que s'adjuntaran directament a l'expedient que s'està tramitant.

Però abans ens va comunicar que pocs dies després de informar-li de les primeres proves de pressumpte frau fiscal, i en particular una de la qual en va fer expressa fotocòpia, s'hi van presentar uns senyors en nom del club, presentant documents a fi de demostrar que tot estava en regla.

I en la conversa que vam mantenir amb ell en el taulell de la primera planta de la seu central d'Hisenda (Plaça Letamendi), aquest inspector ens va dir:

"El Club Natación Barcelona va a ser sancionado por Hacienda, eso seguro. Hablaríamos incluso de delito penal si se superasen los 120.000 euros, lo cual y según la ley vigente podría llegar a implicar pena de cárcel."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)