www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 10 de febrer del 2010

L'actual Junta del CN Barcelona col·loca al seu auditor al peu dels cavalls

El passat dimarts 26 de gener, vaig mantenir una reunió en un cèntric hotel de Barcelona amb l'ex-degà del Col·legi de Censors Jurats i de Comptes de Catalunya, soci del CN Barcelona, que va tenir una molt interessant intervenció en la darrera Assemblea General Ordinària de Socis. M'acompanyava en aquesta reunió el soci Pol Avinyó, que és qui va propiciar la trobada.

Image by FlamingText.com

Qui va assistir a la darrera Assemblea recordarà que l'ex-degà dels auditors va afirmar taxativament, en la seva breu intervenció, que sense entrar a valorar els comptes anuals presentats en aquella assemblea pel president Millans i els seus directius, es podria pefectament impugnar l'assemblea i declarar-la nul·la per una greu irregularitat —repetida 'ad nauseam' els darrers anys— comesa per l'actual Junta del CN Barcelona, i que posava en un seriós compromís a l'auditor del CNB, que podria ser susceptible de ser denunciat i de inclús ser sancionat econòmicament.

En la reunió en aquest cèntric hotel (del qual el director també és soci del Club), ens va dir el senyor ex-degà, soci des de fa quaranta anys del CNB, que va anar a l'assemblea esperonat pel seu amic i soci Sirio del Valle a fi de poder donar suport al president Millans, ja que es preveia una assemblea calenta, i calia que els defensors de la gestió del Sr. Millans fóssin àmplia majoria davant dels 'infidels' que s'atrevien a discutir la gestió del president.  El que passa, i això l'honora enormement i li agraïm infinitament, és que el senyor ex-degà dels auditors es va veure obligat moralment i èticament a denunciar el que ja tots sabem. També ens va dir que la forma de presentar els comptes anuals és típica de qui pretén amagar quelcom que no vol que es conegui.


Clica per poder llegir (en pdf)

Segurament a hores d'ara l'auditor del CNB (que fa un munt d'anys que és el mateix) estarà fent o haurà ja acabat l'auditoria que presentarà l'actual Junta el dia de l'Assemblea.

Se li ha acabat a l'actual Junta presidida per l'amic Millans, com bé indica el punt 3.8.2. del full que us adjunto (cortesia de l'ex-degà i soci del Club) —l'encerclat és d'ell— això de presentar tan solament un extracte dels comptes auditats, i sense el pertinent informe de l'auditor.

Altre punt destacable és que a semblança del que feia el Sr. Fèlix Bitllet, el president Millans entrega als seus socis els comptes anuals auditats (un extracte) pocs moments abans de ser sotmesos a l'aprovació dels socis en l'Assemblea. Sense anar més lluny, el Sr. Oriol Bohigas, president de l'Ateneu Barcelonés (150 anys d'història), envia els comptes anuals de l'Ateneu Barcelonés que presideix a casa de cadascun dels prop de 4.000 socis que té l'entitat, ... UN MES ABANS DE la seva Assamblea General de Socis, que generalment es convoca a finals de març. En aquest punt Millans s'hi assembla molt més a Millet que al Sr. Bohigas.

I si com sembla ser, es pot denunciar a l'auditor per les irregularitats comeses, si cal serà denunciat.

PS. Ens diuen que l'auditor del CNB és a la vegada soci del mateix. Algú ens pot       confirmar del cert aquesta informació?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)