www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 12 de febrer del 2010

La federació presenta el nou any i fa balanç del 2009

La Junta de la Federació Catalana de Pilota va reunir en el popular restaurant barceloní 'Taktika Berri' a col·laboradors, mitjans de comunicació, amics y autoritats per a la presentació de la nova temporada i per fer balanç del 2009.


En el seu discurs el president de la FCP Agustí Brugués va repartir elogis entre la seva junta directiva per la feina feta al llarg de 2009, i va prometre que en aquest any 2010 es continuaran celebrant a Barcelona competicions de pilota de gran nivell.

Com es tractava també de fer balanç, en el dinar es va homenatjar a Emiliano Skufca, del CNB, com a millor jugador de pilota de 2009 i al portal digital Esportcatala.com per la difusió que fa d’aquest esport. Ambdós premis van ser lliurats pel vicepresident del Govern Josep Lluís Carod-Rovira.

En el tradicional dinar hi van ser presents altres personalitats, entre elles Anna Pruna, secretaria general de l’esport; Rafael Niubò, secretari general de vicepresidència; Pere Alcover, delegat d’esports de l’ajuntament; David Moner, president de la UFEC; Josep A.Marce, president de la Fundació Esportcatala, i Sebastià Millans, president del CN Barcelona. A més de personatges de l’alçada de Tomás Guasch, Pere Barthe, Carles Flavià, o Joan Jané.

“Els temps canvien, sí, però les costums arrelades romanen, i la pilota té molt bones arrels a Catalunya”. Amb aquesta frase el president de la federació va finalitzar el seu discurs en un dinar un tant apartat del protocol i que va servir per compartir experiències entre els presents.

Clica per veure l'article original (16-01-2010 / pàg.16)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)