dimecres, 26 de maig del 2010

El CN Barcelona diu adéu al títol (5-8)

El Club Natació Terrassa derrota al CN Barcelona per 5-8 i aprofita la primera oportunitat per sentenciar l’eliminatòria del 'play-off' pel títol

El CN Terrassa ha certificat aquest dissabte el passi a la final del play-off pel títol en la primera oportunitat que ha tingut per fer-ho. I ho ha fet sense dificultats davant el CN Barcelona, segon classificat en la lliga regular. Els homes de Dani Nart han estat en tot moment per davant en el marcador, gràcies a una renda inicial de 0-5, i han acabat vencent per 5-8.

L’equip egarenc ha deixat ben clar des d’un començament que volia passar a la final sense necessitat d’un tercer partit. I en el primer quart ha deixat el camí ben marcat en obtenir un 0-4 que deixava les coses molt negres a l’equip barceloní. Tot i que els primers minuts han estat de respecte mutu, tot seguit Sergi Mora i Jordi Pérez en dues ocasions han establert un sorprenent 0-3. L’entrenador del CN Barcelona, Antoni Esteller, s’ha vist obligar a demanar temps mort per intentar corregir els seus jugadors, però sense èxit. El porter del Natació, Ivan Strujic, ha aturat tot el que s’apropava a la porteria. En l’últim minut, Adrià Sanz ha assistit Iván Gallego i aquest ha marcat el quart gol terrassenc.

El segon quart ha començat amb un travesser del local Perrone, però la resposta ha estat del Natació. Sergi Mora, en l’últim segon de possessió i amb una gran vaselina ha anotat el cinquè gol. El 0-5 no era definitiu, quedava molt per davant, però suposava un gran avantatge pel conjunt egarenc, molt superior en els primers minuts al CN Barcelona. El porter local, l’internacional Iñaki Aguilar, ha recuperat el seu nivell habitual i ha evitat que més gols del Natació pugessin al marcador. Blai Mallarach, amb un gol de jugada i un altre de penal, ha retallat la diferència i el segon quart ha acabat 2-5.

Un gol més del CN Barcelona res més començar el tercer quart, obra de Campbell, ficava als barcelonins al partit, tot i que el resultat seguia sent un 3-5. La bona tasca defensiva dels dos conjunts han provocat uns minuts sense activitat golejadora, ratxa que ha trencat Florin Bonca fent el 3-6 en una jugada en superioritat numèrica. Un gol de penal de Sergi Mora ha tornat a donar una renda de quatre gols als egarencs. En els últims segons del tercer quart Joel Esteller marcava un gol que donava una mica d’esperança al seu equip.

Però lluny d’una remuntada, Adrià Sanz ha sentenciat l’eliminatòria amb un gol que feia pujar el 4-8 ben aviat. La celebració, a l’aigua i a les banquetes, no era només pel gol: era pel bitllet cap a la final. Els egarencs sabien que ja estava tot fet, i els barcelonins, que ho tenien tot perdut. Szirany ha maquillat el resultat amb un gol ens uns minuts finals de pur tràmit.

Clica per veure l'article original (24-05-2010)