divendres, 21 de maig del 2010

El CN Barcelona perd el primer assalt contra el CN Terrassa, i s'allunya de la final

El CN Terrassa venç el CN Barcelona en el primer partit de semifinals

Dissabte, a partir de la una de la tarda, hi haurà el segon partit de l’eliminatòria. El Natació Terrassa ha fet els deures i la pressió és ara pel Barcelona, que està obligat a guanyar per forçar el tercer partit, que es jugaria diumenge

A la quarta ha anat la vençuda. Després de perdre els tres primers partits oficials de la temporada, el Club Natació Terrassa ha aconseguit batre el Club Natació Barcelona en el primer xoc de semifinals del play-off pel títol, disputat aquest dijous. L’equip de Dani Nart s’ha imposat per 12 a 7 i, si guanya aquest dissabte a la piscina de la Nova Escullera, passarà a la final, on probablement es trobaria l’Atlètic-Barceloneta. Els mariners han guanyat còmodament el primer partit de semifinals, per 11 a 16, davant el Club Natació Sabadell.

El Natació Terrassa, que ha fet un partit molt complert, ha manat en el marcador des del primer moment. Un parcial de 2 a 0, amb gols d’Svilen Piralkov i d’Abraham Alcaide, ha donat la primera avantatge als egarencs. Els de Toni Esteller s’han trobat amb un rival que ha exercit una gran pressió defensiva i això s’ha vist reflexat en la faceta golejadora dels jugadors més importants del Barcelona. Tan sols Blai Mallarach, amb tres dianes, ha mantingut el seu idil·li amb el gol. L’australià Richard Campbell tan sols n’ha marcat un i Kiko Perrone no n’ha fet cap. A més, s’ha de destacar l’actuació del porter local, Iván Strujic, que amb les seves aturades ha evitat que els barcelonins s’apropessin més en el marcador.

Al descans el Natació guanyava per 5 a 3, una diferència de dos gols que s’ha mantingut durant el tercer quart i que s’ha incrementat en els últims vuit minuts. I és que un parcial de 3 a 0, amb dianes d’Óscar Aguilar, Jordi Pérez i Piralkov, ha deixat sentenciat el partit.

Aquest dissabte, a partir de la una de la tarda, hi haurà el segon partit de l’eliminatòria. El Natació Terrassa ha fet els deures i la pressió és ara pel Barcelona, que està obligat a guanyar per forçar el tercer partit, que es jugaria diumenge, a la mateixa hora, també a la Nova Escullera.

Clica per veure la font original (21-05-2010)