www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 17 de maig del 2010

1.200.000 euros de subvenció —diner públic—per al CN Barcelona?


El passat divendres 23 d'abril, un dia després de la darrera Assemblea General Ordinària de Socis del CNB, ens vam posar en contacte amb el Sr. Frederic Cercós i Corona, responsable de Justificacions i Rendició de Comptes de la Secretaria d'Esports de la Generalitat de Catalunya, i ens va assegurar que desconeixia la notícia de que l'Anna Pruna hagués aprovat una subvenció de 600.000 euros per al CN Barcelona, tal i com va anunciar amb bombo i platerets el president Sebastià Millans als socis assistents a la citada assemblea.

El Sr. Frederic Cercós està al dia de la penosa situació econòmica del CNB, i de les denúncies presentades contra l'actual de la junta del CN Barcelona a través de la lectura dels articles apareguts a El Triangle. I es va estimar més no pronunciar-se al respecte d'aquesta suposada subvenció fins que no tingués confirmació oficial de la mateixa.

Tot i així, li farem arribar a la Sra. Anna Pruna un escrit sol·licitant confirmació de l'aprovació d'aquesta subvenció de 600.000 euros, segons ens va informar el president del CN Barcelona. I aprofitarem per a informar-li de la indigent gestió econòmica del Sr. Sebastià Millans, del trist resultat de la recent inspecció de Treball, i de les denúncies registrades a Hisenda pel presumpte frau per l'IVA i pel presumpte frau en el desviament irregular de diners de la Fundació del CNB, que casualment ara han resolt dissoldre.

Disposem de l'enregistrament digital de tota l'assemblea, i si cal farem arribar a la Sra. Anna Pruna el tall amb les paraules del president Sebastià Millans en les que s'escolta nítidament que la subvenció de 600.000 ja és segura perquè ha estat aprovada per ella mateixa.

També contactarem amb el Sr. Jaime Lissavetzski, Secretari de l'Estat per a l'Esport i president del Consejo Superior de Deportes. El Sr. Millans també va dir que possiblement aconseguiria una altra subvenció de 600.000 euros d'aquest Organisme.

Per finalitzar, dos apunts:

Primer, que només el 7,1% de la junta directiva del CNB —són 14 membres— està formada per dones (perdó, per una dona), contra un 92,9% d'homes. Ens referim a la Susanna Closa, delegada de la secció de salts.

I segon, que la Sindicatura de Comptes de Catalunya és la institució encarregada de fiscalitzar la gestió econòmica, financera i comptable del sector públic català.

Per tant, la Secretària General de l'Esport, la Sra. Anna Pruna i Grivé, haurà de respondre davant d'aquest Organisme si atorga cap subvenció (és a dir, diner públic) a la junta directiva d'un club que no compleix la paritat de gènere —segons el nou Decret d'Entitats Esportives que dóna dret a rebre subvencions—, que acaba de ser sancionat per Treball, que està expedientat per Hisenda i a l'espera de ser inspeccionat per aquest Organisme pels presumptes fraus denunciats, que planteja la restauració de la piscina de l'Escullera en ple forat negre del seus comptes, que la seva gestió econòmica és de jutjat de guàrdia, i que té un president que no solament deixarà un calaix ple de teranyines, sinó una hipoteca tan plena de termites que devorarà fins als armariets dels socis

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)