www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 20 de maig del 2010

I davant la crisi, forta pujada de quotes —i del cost del pàrquing— en el CN Barcelona

"Amb la crisi molts esportistes han decidit donar-se de baixa del gimnàs"
Font: TV3 -Telenotícies Migdia - 19/05/2010



I davant de l'actual crisi econòmica, quan els gimnasos i els clubs esportius estan patint una considerable minva de socis, a l'actual junta del CN Barcelona no se li acut res més que promoure i aprovar un considerable increment de quotes al CN Barcelona. I un 40% el preu del pàrquing, quan la funció del mateix ha de ser la de facilitar que arribin més socis al club.

L'any 2000, tres anys abans de la construcció de la piscina coberta de 50 metres i disposant el CN Barcelona de 12.000 m2 de terreny, el nombre de socis era de ±8.000.

Deu anys més tard, en aquest 2010, set anys desprès de la construcció de la piscina de la Nova Escullera i disposant el CN Barcelona de 12.000 m2 més de terreny, fins als 24.000 m2 actuals, el nombre de socis és de ±7500.

Millans, ets un crack!! Només ens faltava sentir en la darrera assemblea de socis a l'octogenària sòcia Roser Ponsati —que està exenta de pagar quota— dient que pràcticament la culpa de que no hi hagin més socis ... és dels propis socis (¡?) per no col·laborar en la "Campanya Soci Porta Soci".

Voleu un bon grapat d'idees per incrementar el nombre de socis? I fidelitzar-los un cop incorporats a la família cenebista? És clar que per això s'ha de pencar, anar a buscar-los i no esperar que vinguin per art de màgia. Ep!, i amb un mínim cost.

Per cert, sabeu quants socis i sòcies s'han donat de baixa darrerament per apuntar-se al club veí, al més econòmic Club Natació Atlètic Barceloneta?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)