www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 20 de maig del 2010

El CN Barcelona, la particular bèstia negra del CN Terrassa

El Natació Terrassa, obligat a guanyar el primer partit de les semifinals del play-off

El Club Natació Barcelona ha estat aquesta temporada la particular bèstia negra dels egarencs, perquè han guanyat els tres partits.


El Club Natació Terrassa rep aquest dijous, a partir de tres quarts de nou del vespre, el Club Natació Barcelona, en el primer partit de les semifinals del play-off pel títol a la Divisió d’Honor de waterpolo. El conjunt cenebista és aquesta temporada la particular bèstia negra dels egarencs, perquè han guanyat els tres partits.

El primer d’ells va ser el passat octubre, a la Copa Catalunya, on l’equip de Dani Nart va caure per 11 a 12. Ja en competició de lliga, tant el partit d’anada com el de tornada s’han saldat amb victòries pels de Toni Esteller per 9 a 6 i 8 a 10 respectivament. Toca guanyar aquest dijous, per anar amb avantatge a Barcelona, i tot passa per aturar el letal contraatac dels barcelonins.

Per a Florin Bonca, jugador del CN Terrassa: "El CN Barcelona converteix una errada nostra en un contraatac que acaba en gol. Hem de vigilar aquestes coses, perquè és una de les seves grans armes."

Segons Dani Nart, entrenador del CN Terrassa: "És l'estil de joc que pitjor se'ns dóna. Les virtuts del CN Barcelona és que penalitza molt les nostres errades. Tot dependrà de la nostra eficàcia en atac. En la mesura que nosaltres no aconseguim solucionar els nostres atacs en gol, correm el gran perill de rebre un contraatac o un desequilibri defensiu en el replegament que sempre acaba amb gol."

Per aquest primer partit de semifinals, el tècnic del Natació recupera Óscar Aguilar, que es va perdre els quarts de final per un trencament fibrilar a l’esquena. Dissabte, a la una de la tarda, es jugarà a Barcelona el segon partit de la sèrie. Si fos necessari un tercer, aquest es disputaria també a la Nova Escullera, diumenge a la mateixa hora.

Clica per veure la font original (20-05-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)