www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 16 de maig del 2010

Paritat de gènere a la directiva del CN Barcelona? Homes=13, Dones=1

S'ha aprovat el nou Decret d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya.

Introdueix un seguit de    novetats que busquen la    paritat de gènere. “La igualtat    d’oportunitats entre homes i    dones en el món de l’esport”,    destacava la secretària general    de l’Esport, Anna Pruna, qui    va presentar, aquest dimarts al    Museu Melcior i Colet de    Barcelona, les principals    novetats d’aquesta normativa    en referència a tot tipus de clubs, federacions i agrupacions esportives, i que la simplifica en l’àmbit d’entitats.

Des de la Secretaria es va voler subratllar el caràcter pioner per aplicar mesures de caire legislatiu, “la presència del màxim nombre de dones en llocs de rellevància de les juntes directives de les entitats esportives de Catalunya”, va declarar Pruna. Unes afirmacions corroborades amb el Decret que determina plans d’igualtat i de promoció de l’esport femení, tant en la vessant pràctica com en la gestió.

No és de compliment obligatori. Però no obstant, tant les federacions, com els clubs i/o les agrupacions esportives han de complir aquesta igualtat de gènere en la composició de les juntes directives o consells d’administració si volen accedir a subvencions públiques.

Clica per veure notícia original (05-05-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)