www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 31 de juliol del 2010

Aviat, el ta-ka-tà del Club Natació Barcelona a BVisió

El passat dimarts 13 de juliol es va posar en contacte amb mi via email la Cristina Flores, productora de BVisió (Barcelona Visió), una web que ha endegat l'Ajuntament de Barcelona, dedicada a recollir contribucions en forma de vídeos i fotos de Barcelona.

Clica per engrandir

Aquell mateix matí mantenim un parell de converses telefòniques en les que m'explica com ha conegut el bloc, detalls d'aquest projecte de fer un reportatge sobre el ta-ka-tà, i em demana si conec algun practicant d'aquest singular esport.  

Li facilito el correu electrònic del gerent del CN Barcelona, el de la secretària del president, i el de la cap d'activitats, ja que em diu, i així és, que a la pàgina web del CN Barcelona només hi és el correu corporatiu.
 
I la Cristina ha tingut l'amabilitat de reenviar-me l'email que tot seguit li va enviar al Marc Blanquer, així com també ho ha fet amb els emails que ha enviat a la Susanna Codina i a la Meritxell Moncunill.

De: Cristina Flores
Fecha: 07/13/10 14:19:18
Para: mblanquer@cnb.es
Asunto: Entrevista TAKATÀ per Barcelona Visió

Hola,

Sóc la Cristina Flores i t'escric des del portal audiovisual Barcelona Visió, un projecte sense ànim de lucre de l'Ajuntament de Barcelona. L'Enric Meca m'ha donat el teu email perquè, com li he comentat prèviament a ell, ens agradaria molt poder entrevistar a algun practicant de TAKATÀ per a que ens parlés d'aquesta pràctica esportiva i ens mostrés com es juga.

El reportatge final tindrà una durada de 4 minuts i es podrà veure a www.bvisio.com, a www.bcn.cat i a les xarxes socials en les que participa Barcelona Visió (Facebook, DailyMotion,Yout Tube, Vimeo, Blip tv, Twitter, MySpace...) .

Em podrieu posar en contacte amb la persona indicada?

Moltes gràcies

--
Cristina Flores
....................
Dep. de Producció de Barcelona Visió
C/ Pare Laínez, 19 baixos
08025 Barcelona
T. 93 213 59 97
www.bvisio.com
www.deboomstudio.com

1 comentaris:

Manolito ha dit...

Es curioso, contactan antes con un blog privado que con la página oficial del CNB. ¿Porqué será presidente Millans y gerente Balnquer?

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)