www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 1 d’agost del 2010

Skufca i Sanz, del CN Barcelona, reediten per tercera vegada la Copa d’Europa de clubs

Clica per engrandir
La dupla que formen Carles Sanz i Emiliano Skufca sembla no tenir sostre. La fortalesa que mostren i la superioritat també és tal a nivell continental.

Sanz i Skufca, jugadors del CN Barcelona, van tornar a guanyar la Copa d’Europa de clubs, disputada aquest cap de setmana a Vallelado (Segòvia). Aquesta era la tercera vegada consecutiva que ho aconseguien. La parella barcelonina, però, va haver d’esforçar-se per acabar aixecant el nou guardó.

En semifinals el marcador ja va ser ajustat, 35-31. Els catalans se les van veure amb els francesos Mangaman i Luciano, amb un joc amb menys ritme que acostumen a tenir els dos cenebistes. A la final, per tant, esperaven els també francesos Welmont i Fontanó, del Club Chaudron de Illes Reunió, que es van desfer dels navarresos del Club Tajonar Rubén Ayarra i Xabier Salinas. Un partit d’alçada i que podria ser, asseguren els entesos, la final del pròxim Mundial.

Aquest matx va ser d’allò més igualat, amb diferències mínimes tant per una com per altra part i que ambdues parelles anaven retallant. A partit de l’empat a 19 va arribar el punt i part a l’enfrontament, que va durar al voltants de 90 minuts. Després empat a 30 i es va passar al 34-33. En una jugada amb més de 50 tocs a la pilota, Sanz va decidir per deixar un patit i treballat 35-33, que donava el títol als catalans en una temporada històrica per a la pilota catalana.

Clica per veure la notícia original (26-07-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)