www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 7 d’octubre del 2010

Iván Pérez torna al CN Barcelona

El boia cubà Iván Pérez torna al seu equip de tota la vida. Després d'un parèntesi de tres anys, el jugador ha fitxat aquesta temporada pel Club Natació Barcelona. Potser serà l'última oportunitat per engrandir una mica més el palmarès d'un jugador que voreja els 40 anys.

L'experiència d'Iván Pérez, un valor afegit
L'aposta pels joves, en bona part obligada per tal de moderar la despesa, ha definit la plantilla del CN Barcelona durant les darreres temporades. Enguany, però, el tècnic Toni Esteller disposa de noves peces que li permeten compensar la joventut amb experiència. Destaca la d'Iván Pérez, el boia hispanocubà que amb 39 anys torna a l'Escullera, on durant deu temporades va acumular tres lligues, dues copes del Rei i una LEN.
Clica per veure l'article original (07-10-2010)




Clica per veure l'article original (06-10-2010)


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)