www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 9 d’octubre del 2010

Mal debut del CN Barcelona en la 1a jornada d'Eurolliga

Europa s'encareix per al CNB

L'equip esgota el marge d'error per continuar aspirant als vuitens

El guió previst pel CN    Barcelona per assolir    l'accés als vuitens de    l'eurolliga va quedar    espatllat per la derrota    encaixada ahir contra el    Budva (7-12) en l'estrena    de la segona fase del    torneig a la nova piscina    de l'Escullera.

Un entrebanc que ara obliga a guanyar aquesta tarda (18.00 h) el Vouliagmeni grec per mantenir la possibilitat d'ocupar una de les dues primeres places del grup E, que permeten continuar endavant en la màxima competició continental de waterpolo. Després també caldria fer un bon paper demà contra el potent Savona en la darrera jornada.

Els temors que despertava el Budva, fonamentats per l'històric prestigi del waterpolo balcànic, van fer-se realitat des de l'inici del duel. De fet, el primer quart ja va tancar-se amb avantatge montenegrí (2-3), tot i que el CN Barcelona va aguantar el tipus i en el descans mantenia la mínima diferència (4-5). A la piscina, per contra, les distàncies anaven augmentant a mesura que avançaven els minuts i les mancances locals es feien més evidents. La principal va ser la inoperància ofensiva, en bona mesura causada per la solida defensa rival. El joc a la boia amb Sziranyi i Iván Pérez va quedar limitat per la corpulència dels montenegrins, mentre que el recurs del tir exterior sembla haver acusat la marxa durant l'estiu d'un referent com Kiko Perrone. Tot plegat va traduir-se en un parcial de 0-3 en el tercer quart que establia un desencoratjador 4-8 al marcador. Una diferència massa gran per somiar a capgirar la situació. A més, la sequera de gols cenebista s'allargaria prop de 13 minuts fins que Iván Pérez va fer el 5-9, ja ben entrat el darrer quart, una vegada l'objectiu es limitava a evitar rebre un càstig excessiu.

Clica per veure l'article original (09-10-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)