www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 10 d’octubre del 2010

El CN Barcelona encara es pot classificar per la següent fase de l’Eurolliga

El CN Barcelona sobreviu a un primer quart nefast

Per accedir a vuitens, avui cal sorprendre el potent Savona

El CN Barcelona va    haver de nedar contra    corrent per aconseguir    imposar-se al Vouliagmeni    i mantenir les esperances    d'accedir als vuitens de    l'eurolliga, reservats als    dos primers classificats de    cada grup de la segona    fase.

La victòria per la mínima (10-9) la va assolir després d'haver encaixat un desencoratjador 0-5 en el primer quart, que gairebé va fer llençar a les escombraries les il·lusions de l'equip català. Va ser una reacció meritòria que també obliga a reflexionar sobre els errors comesos en aquest primer tram per evitar-los aquest migdia (12:30 h) contra el Savona. Obtenir el triomf és tan difícil com necessari per poder continuar endavant en la màxima competició del waterpolo continental. En cas contrari, es passarà a disputar la copa LEN.

La condició d'amfitrió del grup E no va evitar que el CN Barcelona es veiés sorprès per un Vouliagmeni letal en els primers vuit minuts. De fet, als de Toni Esteller els va costar massa prendre la mida al rival i no va ser fins ben entrat el segon quart que van començar a reaccionar. La reacció va permetre que arribessin al descans amb un 4-6 més digne després d'haver fet un parcial de 4-0. Tot i això, quedava molt camí per recórrer perquè a l'inici del tercer quart els grecs mantenien una còmode renda de 3 gols (4-7). L'aportació d'Iván Pérez, autor de 4 gols, es va encomanar a la resta de companys i es va capgirar el resultat (8-7) en el darrer quart i, després d'un altre parcial, de 4-0. A pesar d'haver ampliat la diferència fins al 10-8, va caldre un darrer esforç per aturar la resistència dels grecs i completar la remuntada. Va ser un final dolç que no serà fàcil de repetir avui contra un Savona que ahir va cedir contra el Budva (8-7). El resultat assegura el primer lloc del grup a l'equip montenegrí.

Clica per veure l'article original (10-10-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)