www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 24 de novembre del 2010

El CN Terrassa continua sent una de les bèsties negres del CN Barcelona

El Natació dóna el cop a la Nova Escullera i se situa líder
L'equip de Dani Nart va imposar-se per 6 a 7 al CN Barcelona

El CN Terrassa va superar el CN Barcelona a domicili per 6 gols a 7 en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. El conjunt de Dani Nart, amb la absència d’un jugador cabdal com Sergi Mora, va quallar un partit esplèndid i va endur-se tres punts molt valuosos de la piscina d’un rival directe, un triomf que el situa líder de la competició amb dotze punts, dos més que el grup de cinc perseguidors format per Martiánez, WP Navarra, Barcelona, Barceloneta i Sant Andreu. Els egarencs van fonamentar la victòria en una defensa excel·lent.

   El primer quart ja va seguir el    guió previst pels terrassencs.    La intensitat a la rereguarda va    predominar sobre les accions    ofensives. Mitjan període,    Bruder va avançar els locals    en aprofitar una acció en    superioritat numèrica.
   El Natació va reaccionar    immediatament i va capgirar    l’electrònic gràcies a una finalització magnífica d’Iván Gallego des de la boia i a un llançament precís de Piralkov (1-2).

Els de Dani Nart van seguir exhibint una defensa impecable i van mantenir la porteria a zero en el segon període, cosa que els va permetre augmentar la renda quan Carpenter va batre Aguilar a menys de dos minuts per al descans (1-3).

A la represa, el ritme golejador va incrementar-se, circumstància que tampoc no va perjudicar els interessos del Natació. Carpenter, en home de més, va anotar un esperançador 1 a 4 en el primer minut del tercer quart. Els locals van replicar ràpidament amb un parcial de 2 a 0 obra de Díaz i Iván Pérez. Tot seguit, els egarencs van recuperar els dos gols de diferència després que Piralkov transformés un penal comès per Bruder. Un altre penal, que va convertir en gol Mallarach, va permetre els cenebistes retallar distàncies. El Natació va ficar-se mig partit a la butxaca en darrer tram del tercer quart en encadenar un parcial de 0 a 2, amb Piralkov i Parker com a artífexs. Els terrassencs encaraven els últims vuit minuts amb tres gols d’avantatge (4-7).

Malgrat que el Barcelona és tot un especialista en remuntar encontres en el darrer període, el conjunt de Dani Nart va poder conservar el marge fins a la botzina final. Estrany, primer, i Mallarach, a només un minut del final, van situar els locals a només un gol (6-7). Els de Toni Esteller van gaudir, fins i tot, d’una possessió per empatar, però Jordi Pérez va avortar-la en interceptar una pilota introduïda a la boia. Els tres punts, i el liderat, viatjaven a Terrassa.

Club Natació Barcelona (6): Aguilar, Díaz (1), Reixach, Bustos, Maitland, Sziranyi, Esteller, Rodríguez, Pérez (1), Estrany (1), Mallarach (2), Bruder (1) i Sullá.

Club Natació Terrassa (7): Diakonow, Sanz, Torilo, Carpenter (2), Piralkov (3), Cabanas, Alcaide, Aguilar, Pérez, Gallego (1), Parker (1), González i Alarcón.

Parcials1-2, 0-1, 3-4 i 2-0.
ÀrbitresJordi Cisneros i Xavi Buch.

Clica per llegir l'article original (24-11-2010)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)