www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 19 de maig del 2011

El CN Barcelona (Sebastià Millans i directius sequassos) perd la primera demanda judicial contra l'exsoci Enric Meca

Apreciats/des socis/ies del Club Natació Barcelona,

Em comunica la meva advocada Marta Vilardell, al respecte de la demanda civil del CNB contra la meva persona, que els blogs www.moncenebista.es i www.moncenebista.com poden seguir sent operatius, si així ho desitjo.

En un primer moment el jutge va decretar el tancament dels blocs. I així es va fer.

I ara, arran del nostre escrit al jutge oposant-nos a l'execució practicada, aquest ha fallat en contra de la petició del lletrat Josep Maria Mir Padullés, l'advocat dels 'trileros' i 'troleros' directius del CN Barcelona, amb l'encara president Sebastià Millans al capdavant d'aquests.

L'auto —que us adjunto tot seguit— del magistrat del jutjat mercantil núm. 3 de Barcelona, el jutge José María Fernández Seijo, diu que puc tornar a fer servir el domini "moncenebista".



Veurem com s'ho prenen aixó els membres de la junta directiva del CNB, perquè tots sabem que per a la gran majoria de gent, la justícia només és bona si et dóna la raó i falla al teu favor.

Acabo de tornar a fer operatives les pàgines web www.moncenebista.es i www.moncenebista.com.

Estigueu amatents a aquest bloc, o a l'aguait, perquè fa temps que em va arribar, de manera anònima, uns documents que podríen comprometre enormement a l'amic Sebastià Millans i als seus sequassos directius.

Aquests documents, que demostren que pressumptament s'ha comés frau fiscal, i als que he facilitat l'accés a alguns periodistes, ja han estat registrats en diversos Organismes Oficials i posats en mans de les autoritats competents per al seu estudi. En propers dies, si els meus assessors no em diuen el contrari, donaré més pistes sobre aquests documents.

Només us afegiré que un inspector d'Hisenda que els ha vist i que ha estat consultat, ens ha dit que, en principi, suposen una prova molt fefaent d'estar davant, no ja d'un pressumpte frau fiscal, sinó d'un pressumpte delicte fiscal perquè la quantitat econòmica superaria amb escreix, i molt àmpliament, el 120.000€. I no solament una vegada, sinó més d'un cop en els darrers anys.

Enric Meca

8 comentaris:

Eduard ha dit...

Millans CNBista 0 - Enric Meca, el destripador de fraudes 1

magodi05 ha dit...

Felicidades Enric.

Anònim ha dit...

DISCURS CONTRA L’ACOMIADAMENT DE L’ENTRENADOR DE NATACIÓ

Senyor President, membres de la Junta, Socis, amics tots,

Sóc aquí en representació dels nedadors del Club i els seus pares, en representació de la Natació del Club Natació Barcelona. Hem reunit 233 firmes de Socis que mostren el seu desconcert davant l’acomiadament de l’entrenador de Natació, en Joan Giralt. Creiem que ha estat una decisió desproporcionada.

Ja vàrem tenir una reunió amb el President on li demanàrem reconsideració i obrir un diàleg, però sembla que no vam ser prou clars. Nosaltres no volíem arribar a aquesta situació però hem hagut de votar en contra de la ratificació dels nous membres de la Junta. No perquè vulguem boicotejar la nova directiva, aquesta no és la nostra intenció, però volem expressar el nostre descontent amb l’acomiadament del nostre entrenador. No estem d’acord amb la posició del delegat de Natació i hem arribat a la conclusió que no ens representa.

No volem posar en dubte la gestió econòmica del club, sabem que el club passa per un mal moment econòmic i necessitem estar més units que mai, per això demanem diàleg. Diàleg perquè l’acomiadament de nostre l’entrenador no ha sentat gens bé a la secció, ens sentim maltractats... A més, després d’uns resultats tan ajustats en les eleccions pensàvem que la junta adoptaria una posició més dialogant i conciliadora.

Potser vostès no em coneixen, però jo sóc nedador del Club. He nedat pel club durant més de 16 anys. Represento la primera generació de nedadors que han arribat al primer equip després que als anys 90 s’escapcés la secció de Natació. Durant tots aquests anys he cregut en el Club i en el projecte en què estava embarcat. Hem construït la Natació des de zero.

Aquest projecte ha estat liderat en els últims 6 anys per en Joan Giralt, el nostre entrenador, el pal de paller. Fent-lo fora no només s’està acomiadant una persona, es maltractant un grup.

El Joan ha lograt transmetre els valors de l’esport en tots nosaltres. Liderats per ell, hem aconseguit molt bons resultats: el club ha tornat a ser Campió d’Espanya en relleus per primera vegada en 20 anys! I hem aconseguit un lloc dins la natació espanyola.

Amb un pressupost reduït, la planificació del Joan ha donat resultats esportius i econòmics al Club: ara ja hi ha més de 100 nedadors i més de 200 Socis implicats en el projecte. I seguim creixent cada cop més ràpid, perquè un bon equip il·lusiona i crida a sumar-s’hi. I un augment de Socis repercuteix positivament en el club, un fill nedador significa uns pares Socis.

Ara aquest equip s’ha quedat sense líder.

Pot haver existit alguna discrepància, inclús un gest inoportú, qüestionable, incorrecte, però aquest acomiadament resulta desproporcionat i té una repercussió no mesurada en la Natació del Club Natació Barcelona: jo represento a 233 signatures que presentaré al final d’aquesta intervenció juntament amb aquest escrit per posar de manifest el nostre descontent amb aquesta decisió.

Un acomiadament per expedient disciplinari és un tema molt delicat, i més quan no es pot demostrar cap falta greu per part de l’acomiadat, ni s’havia obert prèviament cap expedient i sobretot, sense que hi hagi cap prova de que la seva conducta ha perjudicat al club amb resultats. La imatge del Club hi pot sortir afectada negativament.

I no cal dir que pot representar un cost econòmic molt inoportú per al Club: cal considerar el cost de l’acomiadament improcedent, que podria superar els 20.000€ i una hipotètica indemnització en el cas extrem d’una demanda.... Son molts, molts diners. Si es gasten en això, s’hauran de treure d’una altre lloc.

Creiem que la readmissió del Joan Giralt és la millor manera de mirar pel futur del Club, tant des del punt de vista econòmic com esportiu. Recordin que rectificar no mina la autoritat de ningú, ans al contrari, demostra saviesa i voluntat de millorar. Els ho demanem de tot cor, si us plau, reconsiderin aquesta decisió.

La Natació del Club,

Assemblea General Ordinària del Club Natació Barcelona, 17 d’Abril de 2012

Anònim ha dit...

Sr Enric Meca, vostè és una mala persona i estic segur que la vida li passarà factura.

Enric Meca Fernández ha dit...

Si vostè creu que jo sóc una mala persona, com titllaria al Sr. Joan Lluis Abellan. Llegeixi i presti atenció:

El Sr. Josep Cuéllar, del qui he plorat molt la seva desaparició juntament amb la seva dona Teresa, poques setmanes abans de morir va parlar amb el Marc Blanquer per transmetre-li la poca humanitat del president Joan Lluis Abellan perquè en els darrers dos mesos i mig de malaltia, entrant i sortint dels hospitals, fent-se un munt de proves mèdiques (algunes molt angunioses), doncs l'Abellan ni tan solament l'havia trucat per interessar-se per com es trobava, ni tan solament a través de la seva dona Teresa.

El pobre Cuéllar (dit això de 'pobre' amb molt de carinyo, perquè jo ja li deia de quin pal anava l'Abellan) confiava en l'amistat de l'actual president. I va patir un gran desencís quan es va adonar de que l'Abellan també l'havia utilitzat per als seus interesos personals, sense importar-li la persona, abandonant-la quan havia assolit el que perseguia.

El Josep Cuéllar li va fer costat des d'un principi a l'Abellan, cosa que li va costar l'amistat de dècades amb el Millans, que fins i tot li negava la salutació dins del club. I el Josep patia per això, perquè per damunt de tot, ell era molt amic dels seus amics, i l'actitud de Millans el va fer plorar, com a mi em va arribar a confesar.

La campanya electoral de l'Abellan li va costar diners al Josep Cuéllar, perquè si una cosa era el Josep, a més a més d'ex-empresari adinerat, es que era generós. Es va dedicar en cos i ànima a la seva tasca com a president de l'Obra Social del CNB, des de la que va ajudar a molta gent.

Et diré, Anònim, que vaig anar a acomiadar-me del Josep a la sala de la vetlla, i em vaig abraçar a la Teresa, a la vista de Millans que hi era a la sala, i tots dos vam plorar. I llavors li vaig preguntar si havia passat pel tanatori l'Abellan. I em va dir que sí, però amb molta pena va recalcar que la condolència de l'Abellan arribava massa tard, perquè sabia el que hagués suposat pel Josep una trucada de l'Abellan quan encara era viu, trucada que mai va arribar.

Aquest és el teu president, un president que m'ha trucat desenes de vegades demanant-me el meu ajut per assolir la presidència, posant-lo en contace amb altres socis, amb un munt de periodistes, i facilitant-le documents, emails de socis, etc. Un president que em deia que l'esport li havia forjat el caràcter, amb disciplina, fair-play, ... I si Aebllan és l'exemple en el que si han mirallat els seus fills, doncs els planyo, perquè l'Abellan no és exemple de res.

Et diré per acabar que és fàcil comprovar si dic la veritat o no. T'ho pot corroborar la seva dona, Teresa Forés, tan gran i tan humana com el Josep.

I que el Josep em va confirmar el frau fiscal comés per la junta de Millans. No li agradava el que estava fent perquè li feia mal a l'entitat que ell tan estimava, però comprenia les meves raons. Era gran fins i tot en això. Ell sempre feia esment a la seva estatura en vers la meva, però per mi sempre serà un gegant.

Salutacions.

Expósito ha dit...

Anonymous, tu opinión sobre Meca vale menos que la mierda que cagas. Y para facturas, los cerca de 700.000 euros de llas inspeciones de Traball, y las que os caerán por los fraudes con el iva y con la fundación.

Alan Smithee ha dit...

Meca cabró, et portarem al paredó!!!!!!!!
Ben dit Anonymous: Molt mala persona el Meca per haver descubert les martingales de Millans i del resto de directius, els fraus vergunyosos que han fet amparant-se en el club.
Però el pitjó de tot es que el Meca ho ha denunciat a la policia i el club surtirá molt mal parat. Es un veritable f.d.p. i esmereix el pitjó, que se li caigui el pito a trosets, i es mori cridant de dolor. Aixó no es fa amb un pobre vellet com el Millans queha donat la sang pel club. Qué més dona que hagin desparegut diners del club. Si algú les ha robat es perqué els necesitava. I els fills de Millans estaven molt fotuts a Roses, que fins i tot tenien embargats els seus culs.

Carmen ha dit...

No conozco a este señor llamado Meca para decir si es mala o buena persona. Sólo sé que hay muchos trabajadores del club que lo están pasando mal con los recortes que les ha hecho la junta directiva del Sr. Abellan. Sin contar con los que ya han sido despedidos y que lo tendrán muy mal para volver a encontrar otro trabajo.
Sé que si se hubiese gestionado bien el club por parte de la anterior junta directiva del Sr. Millans ahora no estaríamos con el agua al cuello y los trabajadores sufriendo.
Y si se demuestra mala fe por parte de la anterior junta directiva seré la primera en felicitar a Meca por su valentía y coraje en denunciar los abusos o los fraudes que se hayan hecho.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)