www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 21 de maig del 2011

Bon vent i barca nova per a Sebastià Millans, pèsim president del CN Barcelona

"Bon vent i barca nova" és una catalana expressió de comiat adreçada a algú o a alguna cosa que no sap greu que se'n vagi o que es perdi.

I aquest és el cas del depre/sident Sebastià Millans, que anuncia per carta als socis que no es torna a presentar en les properes eleccions. Però arriba massa tard aquest anunci. Massa tard perquè aquest individu deixa un forat econòmic mastodòntic. Deixa un club sumit en una profunda depressió econòmica, social, i fins i tot identitària.

Un club que fa pocs mesos va patir una inspecció de Treball que va suposar el pagament de 174.400€ per les irregularitats laborals descobertes. I que des de fa un parell de setmanes està sotmés a una segona inspecció de Treball que està duent a terme un grup especial d'inspectors comandat per la inspectora Carme Pujadas Codina, que ja en el 1997 va multar amb 263 milions de ptes. a Caprabo. I aquesta segona inspecció, que es remunta al 2007, inclou al primer equip de waterpolo dels darrers anys, al seus equips tècnics, i a d'altres esportistes que cobren diners.

Aquí teniu la carta:



També Hisenda està investigant el CNB, arran de les denúncies presentades, per pressumptes fraus comesos —que podríen esdevenir delictes— amb la recentment dissolta Fundació, amb temes d'IVA, etc. I cada poc temps es registren, als diferents organismes inspectors, nous documents que ens arriben de socis i/o treballadors, sovint anònims, que tenen ganes de que es faci net, i de que cada pal (llegeixi's cada directiu) aguanti la seva bandera.

Les perspectives en aquest cas d'Hisenda sembla que no pinten gaire bé per a l'actual junta directiva, si fem cas de la petita —però llaminera— confidència que ens ha filtrat un inspector d'Hisenda. Les proves presentades parlen per sí mateixes.

2 comentaris:

Jack Sparrow ha dit...

Escolta, Millans, a més d'haver estat un president dèspota i prepotent, ara tens el cinisme de dir en la teva carta, que vaig fer servir per recollir les caques dels meus gats, que creus fermament que en Bernat Picornell, fundador d'aquest club ara fa 104 anys, se'n sentiria molt satisfet.

Som molts els que tenim claríssim que si en Bernat Picornell aixequés el cap i veiés què has fet amb el seu llegat, a quin atzucac has portat al nostre estimat club, amb un deute brutal fruit de la teva megalomania i de la teva inutilitat com a gestor, segur que es posaria a plorar.

Has estat una vergonya per al nostre club, i ja veurem com ens en podrem sortir de la situació, perquè pel que escriu el Meca, que Déu ens agafi confessats.

Però no te'n vagis gaire lluny. Estigues localitzable, per si de cas.

VAYA TELA CON EL YAYO !!! ha dit...

IMPRESENTABLE LA CARTA DE ESTE VIEJO INÚTIL!!!! QUÉ POCA VERGÜENZA TIENES MILLANS!!!! TE HAS SERVIDO DEL CLUB PARA TU PROYECCIÓN PERSONAL, SIN SER IMPARCIAL EN LOS CONFLICTOS QUE HA HABIDO ENTRE SOCIOS, APLICANDO TU PROPIA DICTADURA BASÁNDOLA EN TUS INTERESES PARTICULARES Y NO EN LOS DEL CLUB Y SU MASA SOCIAL. ADEMÁS ESTOY SEGURO DE QUE TE HAS METIDO DINERO EN EL BOLSILLO TÚ Y MÁS DE UNO DE TUS LAMECULOS DIRECTIVOS, PERO ÉSTO YA LO ESCLARECERÁ HACIENDA Y TREBALL POR SUERTE PARA TODOS. YA NOS VA BIEN QUE NO DESAPAREZCAS, NI QUE TAMPOCO TE MUERAS, PUES MUCHOS ESPERAMOS VERTE ENMANILLADO POR LA POLICÍA NACIONAL DE INVESTIGACIÓN DE DELITOS ECONÓMICOS, ASÍ QUE ESTATE LOCALIZABLE, IMPRESENTABLE.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)