www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 14 de setembre del 2011

Sebastià Millans, el polèmic president del Club Natació Barcelona, en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada

Sebastià Millans, el polèmic president del Club Natació Barcelona,
en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada
(Clica per a engrandir)

Un dels actes més matiners que es duen a terme a la ciutat de Barcelona l’11 de setembre és l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, en memòria del que va ser conseller en cap de la ciutat comtal l’any 1714 i que va defensar Barcelona davant les tropes de Felip V.

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, la Unió de FederacionsEsportives de Catalunya (UFEC) ha participat, un any més, en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova juntament amb les federacions catalanes. El president de la Unió de Federacions, David Moner, acompanyat per bona part dels presidents de les 67 federacions que integren la UFEC, ha fet l’ofrena conjuntament amb el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, la tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós, el director del Consell Català de l’Esport, Albert Marco, i el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santiago Siquier, entre d’altres personalitats del món de l’esport a Catalunya.

Clica per veure la font de la notícia (11-09-2011)

2 comentaris:

Roberto de las Cabras ha dit...

Miradlo, ahí está el Millans chupando cámara con su traje gris de verano que no se lo quita ni pa cagar. Este tipo es incansable, no tiene vergüenza ni creo que la haya conocido, es un vividor y un estafador. Esperemos que el próximo día 5 de noviembre o antes desaparezca del club, que ya estamos muy hartos de él.

David Castillo ha dit...

Roberto d.l. Cabras, en el programa especial y en directo que hizo TV3 con motivo de la Diada puedes ver al Sr. Millans -le llamo señor con razonables reservas- en el minuto 1:40 del vídeo.

Te adjunto el enlace:
www.tv3.cat/videos/3681790/Ofrena-esportiva

No me negarás que el tío tiene tablas, que sabe colocarse siempre en el mejor lugar para la foto. Menudo álbum de fotos debe de tener el menda éste.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)