www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 21 d’octubre del 2011

Ferran Esteban, saltador de trampolí del Club Natació Barcelona

Ferran Esteban, el jove saltador de trampolí del Club Natació Barcelona, considerat un dels millors saltadors espanyols, ens parla del seu esport, de com va començar tot, i del seu somni per poder participar al XV FINA Campionats del Món de Barcelona 2013.


Clica per veure la font original (13-10-2011)




7 comentaris:

A. Fuster ha dit...

Es referirà a l'ús que li donarà la Closa si guanya les eleccions al Club? Recordem que la Closed era delegada de Salts al Club i està fotuda dins la Federació Catalana de Natació també en Salts... Ergo, es passarà per l'entrecuixa el desig del soci respecte la meravella de la piscina antiga.

PROU MENTIDES I PROU INFO FALSA!!! ha dit...

un consell per l'escriptor d'aquest blog: no publiquis informació que desconeixes. Des de fa uns 24 mesos aproximadaent que s'ha tirat endavant un nou mòdul esportiu al CAR de Sant Cugat, entre tots els esports que disposarà el mòdul existeix la piscina de salts de trampolí, un piscina que va tirar-se endavant gràcies als diferents subvencionaments aconseguits per... SUSANA CLOSA
No publiquis res referit als salts si no hi estàs enterat, perquè aquesta piscina és el pilar de que els salts segueixin en peu a Catalunya.

Ah, i per cert, prou mentides o invencions, si voleu vots feu una bona campanya, perqupe no sé si sabeu que si la Susana hagués volgut, ja seria actualment la presidenta perquè els senyor Abellán no complia amb els requisists minims.

I love paddle ha dit...

Me parece, 'PROU MENTIDES I...' que has elegido un mal día para dejar de esnifar pegamento.

O sea que Susana Closa es el hada madrina que consigue subvenciones ... pero para los otros.

¿Ese dato de las subvenciones, según tú varias, que ha conseguido la 'Superwoman Closa' ... pero para los otros, los tienes a mano o te los has inventado?

Veremos las subvenciones y los patrocinios que conseguirá esta Sra. si gana. Abellán ya los ha conseguido, los patrocinios, sin haber aún ganado, y sin saber si ganará.

Y para que te enteres la Sra.Susana Closa ha incunplido gravemente lo que marca la Ley Electoral del CN Barcelona, un punto ratificado expresamente por la Junta Electoral. Abellán puede impugnar y declarar nulo el proceso, cosa que no ha hecho ni hará.

Está terminantemente prohibido hacer declaraciones o seguir en campaña en el día de reflexión. La Sra.Closa sabía que el artículo del diario de economía y finanzas Expansión salía ayer,el día de reflexión, porque concedió la entrevista el día anterior, y así se lo expuso el periodista.

Así y todo hizo declaraciones, no sólo ella, sino el Sr. Moncunill.

El Sr. Abellan, que ha sido escrupulosamente legal en todo el proceso, declinó hacer declaraciones en este diario porque sabía que incumplía la ley electoral. Eso sí, le prometió al periodista que si ganaba, le concedería una entrevista o sus declaraciones para otro día.

Y no son ninguna mentira los fraudes de la junta de Millans, laborales y fiscales.

Ya hubo una inspección de Trabajo que costó 178.000 euros. Esta segunda inspección, muy reciente, nos costará otros 600.000 euros.

Y los fraudes fiscales, desviación irregular de dinero, apropiación indebida, falseamiento documento mercantil, fraude de IVA, ..., no son ninguna invención. He visto los documentos aportados a las denuncias y desde entonces me he quedado OJIPLÁTICO total.

Que acabes de pasar un feliz fin de semana ... sin esnifar más pegamento.

Pijus magníficus ha dit...

Anònim PROU MENTIDES I PROU INFO FALSA!!!, si segons tu l'escriptor d'aquest blog no ha fet una bona campanya a favor del Sr. Abellan (que és qui ha guanyat) aleshores què ha fet la Closed amb la seva campanya?

Ja t'ho dic jo: és la riota de molts socis el RIDÍCUL que ha fet, havent tingut tot al seu favor per guanyar.

Repeteix amb mi:
Què ha fet la Closed? ... El RI-DÍ-CUL !! ... Jajajaja, més alt que no et sento !!

Ah, i per cert, dir que el Meca menteix o s'inventa els fraus de la junta anterior ... Tens raó, jo també vaig veure a l'Elvis Presley pidolant a la Plaça de Catalunya.

El padrinet ha dit...

Un consell per a l'anònim que signa com PROU MENTIDES I PROU INFO FALSA!!!: Mira't aquesta informació directa del web de la Generalitat de Catalunya (Departament de la Presidència - Secretaria General de l'Esport).

Al pobre Ferran Esteban el teníeu enganyat. Escolta el que diu al minut 3:22, "Ara que tindrem piscina coberta ..."

Resulta que el desembre del 2010, en una assemblea extraordinària, els socis per gran majoria no vam aprovar el projecte de la piscina de salts. I tres mesos després, el 15 de març del 2011 visita el club l'Ivan Tibau, el Secretari de l'Esport de la Generalitat, i Millans, l'antic supervisor de núvols, li presenta com a projecte del club la possibilitat d’acollir el primer centre de tecnificació de salts a Catalunya.

Sort que ha guanyat l'Abellan i t'has quedat amb un pam de nas, sense la Closed de presidenta i sense la piscina de salts.

Però no ploris, que al menys l'Abellan no et farà pagar cap més derrama ni t'augmentarà la quota.

Anònim ha dit...

Perdoneu, pero el "pobret" Ferran no s'equivoca ni està enganyat, ja entrenen en piscina coberta des de fa dos mesos.

El Got d' Or ha dit...

Ens alegrem molt que tots els saltadors de trampolí del club tinguin una piscina coberta per entrenar, que segons l'anònim que signa com PROU MENTIDES I PROU INFO FALSA!!!: "... va tirar-se endavant gràcies als diferents subvencionaments aconseguits per ... SUSANA CLOSA."

Donada la crítica situació econòmica del club, ens aniria molt bé que la SUSANA CLOSA (així, en castellà) ens aconseguís ni que fos una petita subvenció, ella que n'ha aconseguit de diferents per a la piscina on s'entrena el Ferran.

De moment la SUSANA CLOSA, que s'estima tant el club que fins i tot volia ser la seva presidenta per treure'l de la U.V.I. on està gràcies a Sebastià Millans, encara no ha aconseguit cap euro de subvenció per ajudar-nos en aquests difícils moments.

Però cal dir que va felicitar al Joan Lluís Abellan per haver guanyat les eleccions i li va desitjar sort, ... encara que segurament amb la boca petita.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)