www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 9 de novembre del 2011

La prioritat de la nova Junta del CNB, eixugar el deute

Juan Luis Abellán és el nou president del Club Natació Barcelona pels pròxims sis anys. La candidatura encapçalada per Abellán va aconseguir 712 vots contra els 681 de la candidatura de Susana Closa.


Abellán susbtitueix en el càrrec Sebastià Millans, que ha estat 15 anys al capdavant del club mariner. Un dels primers objectius de la directiva presidida per Juan Luis Abellán és el d’eixugar el deute de gairebé 11 milions d’euros que té l’entitat cenebista. A més volen “reflotar” la secció de waterpolo, però partint dels equips base del club. També tenen previst fer algunes millores en les instal·lacions i recuperar els socis que han marxat del club en els últims anys. Abellán també demana el suport econòmic de les federacions espanyola i catalana i de les administracions.

Clica per veure l'article original (09-11-2011)

3 comentaris:

L'Estel ferit ha dit...

Des de la famosa plataforma "Elefant Blau", creada per denunciar la gestió del llavors president del Barça, Josep Lluís Núñez, jo no havia vist un setge tan ferotge, tan constant, tan documentat i tan intel·ligent, contra un president i la seva junta directiva, com el que ha fet l'autor d'aquest blog durant tres llargs anys.

I un cop vist l'inesperat i sorprenent resultat de les eleccions a la presidència del CNB, en les que ha fracassat estrepitosament la candidatura avalada per Millans, no hi ha dubte de que la campanya vehiculada a través d'aquest blog ha estat tot un èxit.

Llavors ningú no ho podia saber, però segurament la Susana Closa ja va començar a perdre les seves opcions a la presidència del club, quan la junta directiva a la que ella pertanyia va obrir expedients d'expulsió a Enric Meca i a Juan Carrasco.

Guiri CNB ha dit...

Por fin, el día 11 de este mes, han puesto este video-entrevista con el nuevo presidente en la página web del club, con dos días de retraso con respecto a este blog y al día de emisión en BTV, que fue el día 8.
Menos mal que siempre tenemos a Meca que se adelanta y nos informa 'comme il faut, avant le lettre'.

Papaya ha dit...

Meca parece que no pero estando fuera del Club, está más al día que muchos de los que estamos dentro. Esto da que pensar y mucho.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)