www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 27 de març del 2012

El Club Natació Barcelona de Joan Lluís Abellan amenaça als seus empleats de no pagar-los la nòmina si no es domicilia en el Banc de Sabadell

De: Abcdef Ghijk Lmnop
Fecha: 14/03/12 16:31:36
Para: kikemeca@yahoo.es
Asunto: RE: Club Natació Barcelona

Moltes gràcies per la informació Enric. Li explicaré al meu advocat.

El meu acomiadament va ser anterior a la nova llei de fa uns dies. Es per això que mirem si podria rebre més de 20 dies per any.

En quant al que em preguntes del Sr. Abellan, és cert que es va reunir amb nosaltres. Ens va demanar col·laboració a tots els treballadors per a tirar el Club endavant. Ens va dir que estiguéssim tranquils però que tots havíem de tirar el "barco" endavant. Si va prometre que no acomiadaria gent??? la veritat és que no ho podria dir amb seguretat.

Poc dies després vam rebre la coneguda carta d'obligació a canviar la nostra nòmina al Banc Sabadell sota amenaça de no cobrar en cas de no fer-ho. I després de Nadals els ja coneguts acomiadaments entre els quals em trobo implicat.

Sincerament i com a sensació personal, no crec que el problema sigui el Sr. Abellan. Ni el responsable de l'àrea econòmica que, segons tinc entès, és una persona preparada i que ho està agafant amb moltes ganes.

El problema ve de altres membres de la Junta Directiva que volen manar molt sense tenir ni actituds ni aptituds per a poder fer-ho, i que em va tocar viure-ho durant els 3 messos que vam coincidir al Club. La ignorancia es muy atrevida...

Tema a part són alguns altre treballadors del Club amb càrrec...


Moltes gràcies.

Salutacions.

7 comentaris:

Scriptorium ha dit...

És una pràctica mafiosa i totalment il·legal obligar a un treballador a domiciliar la nòmina en determinada entitat.

Nacho Costa ha dit...

Com que les transferències-nòmina son gratuïtes, imagino que el tema és perquè segur que el club té un deute amb el Banc de Sabadell o li haurà demanat un prèstec i és una exigència del Banc i una forma de cobrar: amb les comissions, targetes i domiciliacions dels empleats.

Golfinho ha dit...

No et poden obligar a tenir un compte bancari en un determinat banc per poder cobrar la nomina;
si no volen pagar-te per tansferencia que et paguin en metàl·lic o amb un xec; si tens en aquest club delegat sindical comenta-li i si t'obliguen denuncia'ls a Magistratura. Una altra cosa és que t'interessi fer-ho.

rosa ha dit...

Toma ya¡¡ Quantes maneres de castigar al treballador/a per interesos pròpis

Manuel ha dit...

Me gustaría mucho ver esta carta que han enviado a los trabajadores, y sobre todo ver quién la ha firmado, si ha sido el nuevo presidente, porque es ilegal y se podría denunciar al club ante Magistratura.

No creo que en el contrato de trabajo se especificase la obligación de domiciliar la nómina en el banco con el que trabaja el club.

javito76 ha dit...

Eso de OS OBLIGAN, es pa escojonarse vivo, "obligaran" a algun pardillo o algun pobre desgraciao que tiene contrato a meses y está acojonao pa que no le echen al paro.

Diles esto a tus jefes: me vais a domiciliar la nomina de ande me salga a mide los c.... y si te dicen que no les respondes que ahora en cuanto salgas del trabajo vas a los mozos de escuadra a dar parte del hecho. veras como enseguida te dejan de tocar los coj....

Anònim ha dit...

Cuando la mayoría de contratos son por obras y servicio, Don Javito76, así no se puede proceder.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)