www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 30 de març del 2012

El Club Natació Barcelona, una entitat amb cor

Infants atesos al Centre Obert Glamparetes participen gratuïtament a cursos del Club Natació Barcelona

Aquest mes de març, les nenes i nens del Centre Glamparetes de Càritas han començat a assistir a cursos de piscina del Club Natació Barcelona. Cada divendres, i fins al mes de juny, els infants podran participar de forma gratuïta en aquests cursos, adaptats a la seva edat. El grup dels petits realitzarà un total de 14 sessions, i el grup dels mitjans i grans, 6 sessions.

Clica per a engrandir

La finalitat principal és que els nens gaudeixin del plaer de l’aigua alhora que aprenen i practiquen la natació a través de les activitats guiades que porten a terme tres monitors: des del perfeccionament dels estils a jocs amb l’aigua.

 Clica per a engrandir

La darrera sessió dels cursos serà una jornada de portes obertes perquè els pares tinguin l’oportunitat de veure les seves filles i fills nedant i puguin ser presents durant l’entrega de diplomes.

Aquesta és una nova iniciativa que ha estat possible gràcies a les facilitats donades pel Club Natació Barcelona i a la seva col·laboració desinteressada. Amb aquests cursos, els infants estan vivint una experiència lúdica i esportiva en un espai molt diferent del que estan acostumats, com son les instal·lacions d’un club de natació tan important i històric a Barcelona.

Clica per veure la notícia original (27-03-2012)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)