www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 7 d’agost del 2012

ANAL_izando las cuentas de la Fundación del CN Barcelona

ANAL_izando las cuentas de la Fundación
del Club Natación Barcelona

2 comentaris:

KAMPIKIPUGUI ha dit...

"No és la meva culpa si han hagut socis que s'han deixat enganyar per Millans amb la Fundació del club, per tal de defraudar Hisenda", Abellan dixit el passat 16 de juliol en conversa telefònica amb l'Enric Meca.
He sentit la conversa i és més o menys el que li va dir Abellan, coneixedor del frau comés per la junta anterior a través de la Fundació del club, que es van preocupar de dissoldre ràpidament.

El senyor Abellan és el mateix personatge que, en una de les nombroses converses telefòniques amb Meca i amb una tercera persona també expedientada per Millans, els mesos abans de les darreres eleccions, els hi va dir, tot esvalotat, que el seu fill David li va confirmar (gràcies a un amic seu del club aficcionat als massatges) que també es desviaven irregularment a la Fundació els diners pagats per molts socis que adquirien paquets de massatges i/o de saunes. Els socis rebíen un rebut de la Fundació per l'import pagat perquè els socis es poguéssin desgravar irregularment aquests diners, que al llarg de molts anys devien de sumar una considerable quantitat, que després tampoc sortia reflectida als comptes de la Fundació.

També durant anys es donava una mitja cuartilla a la gent interessada en ser soci amb els preus per edats. I posava clarament que els drets d'inscripción (més de 400 euros) es podíen substituir per una donació a la Fundació. Cosa que també es frau.

També és frau amb la Fundació els diners de les quotes avançades de tres anys (uns 2.200 euros) per centenars de socis que rebíen un rebut per desgravar-se irregularment aquests diners, que tampoc sortíen reflectits en els comptes de la Fundació.

MARE MEVA EL MONUMENTAL FRAU FISCAL COMÉS AMB LA FUNDACIÓ DEL CLUB !!!!

La pregunta és: ON HAN ANAT A PARAR TOTS AQUESTS MILLIONS D'EUROS, QUE EN TEORIA S'HAN DONAT IRREGULARMENT A LA FUNDACIÓ, PERÒ QUE NO CONSTEN EN ELS SEUS COMPTES?

Abellan ho sap, i sap els noms dels socis implicats per defraudar Hisenda a travès de la Fundació del club, molts amics seus, i alguna en la seva pròpia junta directiva.

Ah¿ i en la conversa telefónica de Abellan amb Meca el president també li ha dit que no passa res si algú s'ha quedat per a ell alguna obra d¡art de les moltes que han desaparegut de la Fundació. Muy bien Abellan ¡¡¡CON UN PAR DE GÜEVOS!!!

El judici del proper 19 de setembre promet moltes sorpresses.

Per fer boca Abellan s'ha baixat els pantalons just abans del judici laboral davant d'un extreballador que va demandar al CNB i li ha pagat a aquest tot el que reclamava: 45 dies per any treballat en lloc dels 20 que li oferia Abellan. I saps perquè? Perquè Meca es personava en el judici per testificar a favor de l'extreballador. Canguelo pel que meca podia dir?

Roberto ha dit...

Yo y muchos socios estamos seguros de que Millans y algún personajete de su directiva se ha metido dinero en el bolsillo. Ya veremos que dicen esta gentuza delante del juez. Será muy divertido ver que película se inventan estos vegestorios. Ya queda menos para desvelar todos las estafas, fraudes y choriceos de estos fascistas.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)