www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 8 d’agost del 2012

El president del CN Barcelona (irònicament, consumat violinista) Joan Lluís Abellan, en la VII Assemblea General de Sport Cultura Barcelona

La VII Assemblea General es va celebrar el passat 12 de juny del 2012 a la seu de Sport Cultura Barcelona.
Presidida per Manuel Carreras i Fisas, va actuar com a secretari Ramón Agenjo, patró i director de la Fundació Damm.
Seguint amb l’ordre del dia preestablert, el President va informar dels socis actuals donant la benvinguda a Aston Idiomas i Conservatori del Liceu incorporats en el segón semestre del 2011.
Es va donar a conèixer l’estat de les comptes anuals i es va aprovar el pressupost corresponent al 2012. També es van revisar els estatuts i van renovar parcialment els membres de la Junta Directiva.
L’Assemblea va finalitzar amb un torn de precs i preguntes.


Clica per veure la font original (12-06-2012)






4 comentaris:

Dolors ha dit...

El Sr. Abellan ha situat al Club Natació Barcelona en un Dragon Khan. La seva gestió acumula moltes contradiccions; directius tant cabdals i importants com el vicepresident econòmic, el tresorer, i la secretària de la seva junta directiva, que dimiteixen a les primeres de canvi; acomiadaments incomprensius que han creat molt emprenyament a la massa social; i algun que altre incompliment en els tan solament nou mesos que porta com a president.

El Sr. Abellan, que ha col·locat al seu fill David en la seva junta directiva, repeteix conductes que va criticar de l'ex-president Millans. I la vergonyosa traició que ha comés amb l'exsoci Enric Meca, amb qui ha estat flirtejant interessadament quan era candidat i molt abans, només ens portarà moltes més deutes i inspeccions, i un escarni públic que el club no es mereix.

Víctor ha dit...

Jo t'ho explico, Dolors.

Pla de Joan Lluis Abellán:
1) Ser president del Club Natació Barcelona.

Ho ha realitzat de forma impecable, i pel que expliques de la seva traició al Meca està clar que per Abellan el fi justifica els mitjans.

Ja diuen que sap més el diable per vell que per diable. Altra cosa és que ha demostrat molt poc seny convertint a Meca en el seu enemic. Sens dubte que ho acabarà pagant el club. Però Abellan segur que pensarà "que me quiten lo bailao"

lors ha dit...

Ostres, el "senyor" que té el costat Joan Lluís Abellan es Miquel Torres, president del Club Natació Sabadell. Dios los cria y ellos se juntan....

V de Vendetta ha dit...

Que m'ho neguin però no és l'actitud del Sr. Abellan a la fotografia d'un pasotisme extrem?

Felicitem un cop més la implicació dels dirigents del nostre país. I, si us plau, gaudeixin del que han votat, socis!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)