www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 26 d’octubre del 2012

Subvenciones públicas al CN Barcelona, a un club investigado por la Fiscalía por presunta estafa a Hacienda

30.000 euros de subvención al CN Barcelona,  
del Consell Català de l'Esport,  
en el tercer (3º) trimestre del 2011



30.000 euros de subvención al CN Barcelona,  
del Consell Català de l'Esport,  
en el cuarto (4º) trimestre del 2011

10 comentaris:

I love Barceloneta ha dit...

¡Vaya! Por un lado recibiendo dinero dinero público y por el otro estafando a Hacienda.

O sea, resulta que mientras cada español trabaja 146 días al año para Hacienda, más de la mitad de su vida laboral, los espabilados del CN Barcelona se mean en nuestra cara y dicen que llueve.

boletaire ha dit...

Millans ha deixat el club en la puta miséria , quan sols del Consell Català de l'Esport revia 30 mil euros de diner públic per trimestre, que són 120 mil euros ca d'any .

I després falten les subvencions de diner públic de la Diputació de Barcelona , del Consejo Superior de Deportes , de les diverses federacions esportives , potser també del Comité Olímpic Espanyol , ...

Molts diners al llarg de més de 10 anys en subvencions , i els diners desviats irregularment a la Fundació no hi és en les comptes de la mateixa . Tot plegat molt suspitós .

Pukas ha dit...

Si la Fiscalia confirma l'estafa a Hisenda, el CNB no hauria de tenir més dret a subvencions, o s'haurien de congelar aquestes, i a més hauria de ser denunciat a fi de que se'l condemni a reintegrar els diners que ha rebut de subvencions públiques des que es va iniciar el frau, segons assenyali el fiscal.

Mònica ha dit...

Pukas, i no t'oblidis que Millans també haurà de retornar la seva Creu de Sant Jordi si la Fiscalia l'imputa com a cervell de la pressumpta estafa comesa a través de la Fundació del CNB.

Iscle ha dit...

La fiscalia té d'actuar ràpid i començar per engarxolar a Millans i tots el patrons de la Fundació. Desprès fer-li's retornar tots el diners que no apareguin reflexats a les comptes de la Fundació, així cantarien a on han anat a parar.

Oráculo ha dit...

Millans, toma nota, que quien avisa no es traidor.

"El fraude en la percepción de subvenciones o en la aplicación indebida de ayudas públicas no se castigará finalmente por la vía penal si las cantidades defraudadas se reintegran antes de que den comienzo los controles y comprobaciones."

europapress.es/economia (28-oct)

Manolo Rollo ha dit...

MIllans, ¿cómo tienes el peluquín? ¿ y el culo? pues vete preparando..... te van a quitar el peluquín a hostias y te van a poner el culo como la bandera de Japón, ja ja ja ja.

takatero ha dit...

por favor, mira que os gusta meteros con Millans.
El pobre va a sudar más en los próximos meses que Belen Esteban en una prueba de ortografía.
Tened compasión.

Galeusca ha dit...

Fomentan el fraude fiscal, y aún les damos subvenciones. Para que después vayan diciendo `España nos roba´. Panda de sinvergüenzas estos catalanes.

JJGR ha dit...

No es ninguna casualidad que en las películas y libros sobre la mafia, muchas de las actividades delictivas de la “cosa nostra” se centren en la captación de suculentos contratos por parte de la Administración Pública. Cambiad "suculentos contratos" por "suculentas subvenciones" y entenderéis a qué me refiero.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)