www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Adéu oficial a la sauna femenina del Club Natació Barcelona

Juan Luis Abellán (així, en castellà), el president del Club Natació Barcelona, adreça una carta als socis de l'entitat en la que justifica el tancament de la sauna femenina per les seves despeses de manteniment, inassumibles en uns moments d'angoixants problemes econòmics del club.


Preguntes, de moment, sense resposta::

1. ➜ Com és que l'amic Abellan tanca instal·lacions (que no serveis) però no l'interessa investigar on estan les obres d'art desaparegudes de la Fundació del club, precipitadament dissolta quan va ser denunciada? A mi mateix em va confessar el 16 de juliol de l'any passat que havien trobat a faltar obres d'art, sense precisar la quantitat.

2. ➜ Com és que l'amic Abellan, que tanca instal·lacions (que no serveis), no té cap interés en esbrinar on estan els centenars de milers d'euros que han desaparegut de la Fundació del club, repeteixo que precipitadament dissolta quan va ser denunciada? Diners recaptats il·legalment perquè eren els diners de milers de quotes de socis, i de milers de saunes i de massatges, diners tots desviats a la Fundació, disfressats com a altruistes donatius dels socis implicats per Millans en aquest frau ... des del 2004 fins al sobtat tancament de la mateixa?

Experts en comptabilitat, entre ells una especialista en balanços comptables de Fundacions, acrediten el que estic denunciant, perquè aquests diners no surten reflectits ni en els balanços de la Fundació (mai auditats) ni a les auditories anuals dels comptes del club.

3. ➜ Com és que l'amic Abellan, que segons em va confessar, és o ha estat militant de CiU, que algun cop s'ha atansat a l'Hotel Majestic per fer costat a CiU quan hi ha hagut eleccions, i que ha col·laborat amb el grup municipal de CiU al districte d'Horta-Guinardó —què és on viu— quan la responsable era la Maite Fandós (1987-1991), ara quart tinent d'alcalde i regidora d'esports, ... doncs com és que signa els seus comunicats als socis com a Juan Luis Abellán i no com a Joan Lluís Abellan?

4. ➜ I com és que no s'ha volgut adherir l'amic Abellan, com a màxim representant del Club Natació Barcelona, al Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència (que ben aviat complirà mig any de vida) amb —fins avui— 790 adhesions de personalitats de la natació catalana, entre d'elles presidents de clubs de natació, tècnics de natació i de waterpolo, així com àrbitres, nedadors i waterpolistes, tan en actiu com retirats, alguns d'ells olímpics com el mateix Abellan?

Com és que hi ha gent què és o ha estat vinculada al CN Barcelona que s'ha adherit a aquest Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència, inclús directius de la junta d'Abellan (p.e. Carme Bernal, Carol Kun, Magda Vives, Ana Esforzado, Anna Antequera, Bernat Picornell, Esther Eroles, Lluís Bestit, Leopold Rodés, ...) i per contra ell no s'ha volgut adherir?

Què potser l'amic Carpena, el president de la Federació Espanyola de Natació —per qui diuen que Abellan ha fet costat en l'assumpte d'Anna Tarrés— s'enfadaria i el deixaria sense postres?

JOAN VALLVÉ RIBERA
5. ➜ I per acabar, com és que Joan Vallvé Ribera, anterior vicepresident del CN Barcelona, i ex-conseller de la Generalitat de Jordi Pujol, va admetre —davant del jutge i sota jurament— que la junta directiva de Sebastià Millans havia comès frau fiscal, i l'amic Abellan (que hi era a la sala escoltant-ho) no solament no ha informat als socis, sinó que segueix tocant barroerament l'Stradivarius?

Mentre el club es dessagna, tanca instal·lacions, acomiada treballadors, retalla sous i apuja quotes, ... a qui està protegint l'amic Abellan? I per què l'està —o els està— encobrint?

9 comentaris:

SolSolet ha dit...

aire acondicionat al gimnàs nou, que fa 3 setmanes que no n'hi ha, entre d' altres coses....

Anònim ha dit...

Doncs dintre de poc les dutxes tindran un moneder per ficar-hi 1 € i poder-te dutxar.
Aquest club està mes acabat que la Falange de les JONS, ju ju ju ju

Anònim ha dit...

Entenc que el problema no es juntar ambòs sexes en la mateixa sauna, sino la manera barruera de fer-ho, com la derrama dels 3 euros, (que tantes baixes ha donat), com el tancar mes aviat els caps de setmana d' ivern... com tantes coses petites, pero significatives.
Sembla que la Junta Directiva, amb el president al cap, estan "ENDIOSADOS", i com a tal, juguen a nines amb els diners i la paciencia del soci. O millor, juguen a ser Senyors Feudals, amb els socis, com a "vasallos".
Que la Junta Directiva S.L, visqui dins la seva realitat paralela... allà ells, des-de mes alt cauran quan se l's acavi el "Chollo", però lo greu, es que els socis acceptin convire dins aquest deliri en espiral descendent.

Tomás Turbado ha dit...

Venga chicas, os espero en la sauna. Como todo en la vida hay que experimentarlo. Es como vuestro primer toples en la playa, los primeros 10 minutos os puede dar un poco de corte, en el minuto 15 se os pasa y a partir del minuto 20 ya ni os dais cuenta de que vais enseñando las tetas.

Pajus Interruptus ha dit...

Doncs a nosaltres ja sens ha vist prou a la sauna. Solsament imaginar que la meva parella li veu el parrús a una sòcia i se'm fa hetero ... Degenerats!

nkrna ha dit...

Senyor Abellan,si de promig solament utilitzava la sauna una socia per dia ara que es mixta será una socia per mes.Depén de lo contenta que se senti amb el seu cos. Els homes solen tenir menos problemes d'autoestima que nosaltres en aquest sentit. Una miqueta de celulitis ens talla molt a la hora de treurens la roba i ensenyar les nostres carns als altres ,pero a ells amb la seva barriguita i michelins no lis fa res ficar-se despullats en una sauna , si a mes es mixta i alguna es deixa caure per allí doncs.. millor que millor.

xtec.cat ha dit...

Fa mal als ulls llegir en la carta que signa el Sr. Abellan:
PROMIG D'UNA SAUNA DIÀRIA.

PROMIG ?????

Atesa l'enverinada herència que el nostre president va rebre de
l'anterior junta directiva només des de l'excel·lència, des de l'amor pels petits detalls, és podia reconstruir el nostre estimat club.

D'ençà que va assolir el poder que els socis li vam atorgar al Sr.
Abellan i als membres de la seva junta directiva, res del que ens prometíem ha succeït. La seva gestió ha estat un despropòsit continu, fins a ser considerat candidat al títol de pitjor president de la història del club. I mira que n'hem tingut de dolents.

Ja ni tan solament es té cura d'adreçar als socis una carta correctament escrita en català, a la qual tothom pot accedir-hi a través d'Internet.

El correcte és escriure: MITJANA D'UNA SAUNA DIÀRIA.

Hi ha moltes formes de portar en orris una empresa, o com en el cas que ens ocupa, un club esportiu. Per aconseguir-ho, els socis del CNB han optat per fer president al Sr. Abellan.

Anònim ha dit...

lo entendería si la sauna fuera gratuita pero siendo de pago no se donde esta el motivo de su cierre . el problema de este club es los directivos que lo llevan .deverian contratratar a gente expertas en instalaciones deportivas y lo primero que deverian hacer es bajar la cuota al 50% mas vale 15000 a 50 eur que 3000 a 100 eur y captar gente joven para el club

Anònim ha dit...

contestando las preguntas sin respuesta: mi opinión es que no encubren nada ni nadie, porque no dan la talla para tanto, simplemente son así, en su ignorancia y falta de visión piensan que han llegado a la cumbre y no van a bajar de ella tan fácilmente, por lo que les da igual lo que les digan, son inmunes a los comentarios, a las criticas, a los hechos.... por algo ¡¡¡ son la Junta Directiva!!!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)