www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 8 de setembre del 2008

Radiografia (escandalosa) d'una secció, segons un soci

Així s'ha quedat aquesta noia quan ha llegit una carta signada que ens ha fet arribar un soci del CNB, que coneix fil per randa una secció del nostre Club.

És del màxim interès que els socis i les sòcies tinguin accés al que diu. La publicarem aquesta setmana, en dues parts. Sobretot llegiu atentament la segona part.

Com que no se'ns escapa que el president deu de ser puntualment informat del que surt en aquest bloc, esperarem per part del president Millans una reacció institucional i una resposta pública a aquesta gravíssima denúncia de la malversació econòmica dels diners destinats a aquesta secció del Club, i que apunta directament a la línea de flotació d'aquesta Junta Directiva.

Agraïm infinitament el coratge i la valentia d'aquest soci. Desitgem que aquesta denúncia marqui un punt d'inflexió, que provoqui un efecte dominó i que animi a altres socis/ies -farts d'aquests directius actuals- a seguir el mateix camí per bé del Club. 

Així s'ha quedat un que ha llegit la carta, i que recorda la darrera derrama que li ha encolomat el president Millans, el vicepresident Moncunill,  i la resta de la Junta Directiva.

Procurarem que aquesta carta tingui la màxima difusió, potser més enllà d'aquest bloc.

Estigueu atents a la pantalla del vostre ordinador aquests propers dies.

Entendreu ara perquè el president Millans i el vicepresident Moncunill ens endossen derrama sí, derrama també. I quin futur ens espera amb aquesta política econòmica. Qui ens assegurarà que no succeeix el mateix en altres seccions?  El president? Nosaltres ja no ens refiem de la paraula donada per aquest senyor.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)