www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 29 d’octubre del 2008

El president Millans i els estatuts del CNB

L'Ernest Lluch sí, i el Roberto Queralt no?

Rebem un comentari al respecte de l'article d'ahir dimarts "Una actitud molt mesquina", que crec que paga la pena compatir-lo amb vosaltres.

Com es denunciava a La Vanguardia, el president Millans es va negar, malgrat les reiterades peticions rebudes, a comunicar als socis la mort del Roberto Queralt, nadador i waterpolista olímpic del CNB, un dels millors esportistes de la història del Club.

I el senyor Millans s'amparava en els estatuts, ja que quan va morir el Roberto Queralt no era soci del Club, i aleshores el president no tenia l'obligació de comunicar-ho a la massa social.

Fins aquí correcte, no? Al menys pel que fa al respecte dels estatuts. Altra cosa seria pel que fa al respecte de la sensibilitat humana del senyor Millans, oi?

Però en el seu comentari, aquest amable soci, ens diu que el president Millans es va saltar els estatuts a la torera, perquè llavors sí que va anunciar a la massa social la mort de l'Ernest Lluch, quan l'enyorat Ernest ja feia mesos que tampoc era soci del Club.

Sr. Millans, per què l'Ernest Lluch sí, i el Roberto Queralt no? Hi han ex-socis de primera i ex-socis de tercera? Interpreta vostè els estatuts segons li convé? Sisplau, no ens respongui ara. Ja ho farà en la propera assemblea de socis directament a l'amable soci que ens ha enviat el comentari.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)