www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 28 d’octubre del 2008

Una actitud molt mesquina

A la directiva del Club Natació Barcelona

Opinión - Carta de los lectores
Domingo, 2 de febrero de 1997

Mis quejas y, en especial a su presidente señor Millans, por negarse, amparándose en los estatutos, a comunicar a los socios del CNB, después de reiteradas peticiones, el fallecimiento de Roberto Queralt, el nadador y waterpolista que ha dado más triunfos deportivos al CNB.

Señor Millans, el nombre de Roberto Queralt estará siempre vinculado a la historia del Club Natació Barcelona, entidad emblemática para nuestra ciudad, y pienso que una de las tareas del presidente es mantener viva su historia y sentirla en el corazón.

Roberto Queralt, tus compañeros, amigos y toda la gran familia de la natación, queremos decirte: "¡Nunca te olvidaremos!" No lo haga usted señor Millans.

Mª TERESA CASAS I VIURA
Barcelona

Clica per veure l'article original


Bé, un cop llegida aquesta carta adreçada a La Vanguardia, serà millor que ens mosseguem la llengua, i no diem coses que poden donar peu  a la directiva -què més voldrien!- a prendre mesures pel que respecta a un servidor i a la plataforma opositora La Gent del Bloc (LGdB) a la qual pertanyo.

Només afegiré, que si és cert el que diu la Mª Teresa Casas i Viura -i no hem de dubtar pas de qui és capaç d'escampar aquesta ignomínia a través d'un diari de la repercussió de La Vanguardia- que s'ha de ser molt mesquí per, emparant-se en els estatuts, negar-se a comunicar als socis l'òbit d'un insigne esportista olímpic del Club Natació Barcelona. Desconeixem el motiu d'aquesta indecència per part del president Millans, però res, repetim: RES!, justifica la seva vergonyosa i vergonyant decisió davant la mort d'un soci, sigui aquest més o menys conegut, sigui aquest més o menys il·lustre.


Per acabar l'article d'avui us vull avançar que properament publicaré en aquest bloc un escrit del senyor Millans a La Vanguardia, 'Carta de los Lectores', demanant casualment el que més li ha mancat com a president del CNB: "seny".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)