www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 9 de gener del 2009

El CNB, en el Nacional de Clubs de Ferramenta


Aquest cap de setmana comença la lliga nacional de clubs en frontó de 36 metres, en les seves tres categories. Catalunya tindrà enguany representació en divisió d'honor i en primera categoria. 

En divisió d'honor, el representant català, serà l'equip del Club de Natació Barcelona; els cenebistes tenen en la seva llista els jugadors següents: Emiliano Skufca, Íñigo Soroa, Agustí Brugués II, Marc Capdevila, Álex García, Carles Sanz, Ivan Calbó, Jordi Corbeto, Jesús Morè i Tomàs Costa. El primer partit dels de l'Escullera serà en pista contrària, i es desplaçaran a Saragossa, acompanyats del nou delegat de la secció, Joan Molinas. Per a aquest primer partit s'espera que en la modalitat de pala curta estiguin Ivan Calbó i Emiliano Skufca, mentre que en paleta amb pilota de cuir és possible que la primera dupla titular sigui la formada per Carles Sanz i Marc Capdevila

En primera categoria, el representant català serà el Club Gimnàstic de Tarragona. El club grana, amb l'incombustible Raúl Oterino al front, té en la seva llista els jugadors següents: Kiko Carcassona, Jordi García, Javier Muniaín, Joaquim Laguarda, Agustín Calbó i Raimon Brugués II. El primer partit el disputaren a les seves instal·lacions de la Bulladera, i el rival serà el Club Tajonar de Pamplona. Per a aquest primera encontre, Oterino posarà en lliça les següents, i ja tradicionals duples; en paleta cuir Carcassona i Laguarda, i en pala curta García i Muniaín. 

La primera jornada que servirà de moment per calibrar l'estat de joc de tots els participants, i les seves futures possibilitats.

Font:
UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (09-01-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)