www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 6 de gener del 2009

És veritat o mentida que ... ?

 

  • És veritat o mentida que ... la Junta Directiva considera el total del pressupost del CNB per l'any 2008 (parlem de 7.720.741,00 euros = 1.284.623.212 de les antigues pessetes) com una caixa única, on fica la mà segons convé?  Aquesta pràctica, que per altra banda sovinteja en empreses de caire familiar, és una imprudència que mai s'ha de fer.

  • És veritat o mentida que ... la Junta Directiva (en aquest cas la responsabilitat cauria directament damunt del vicepresident econòmic, Sr. Meseguer) calcula erròniament els ingressos previstos, i les despeses no tenen res a veure amb aquests ingressos?

  • És veritat o mentida que ... el gerent del CNB, Sr. Blanquer, no disposa, ni de la preparació acadèmica, ni de la mínima experiència que s'hauria d'exigir per ser el gerent d'una entitat esportiva de la magnitud del Club Natació Barcelona? Quin és el procés de selecció que hi va haver per cercar un professional que ocupés el càrrec de gerent del CNB?
    Quin va ser en el seu moment el procés de selecció que va dur a la Sra. Meritxell Moncunill al càrrec que ocupa en l'organigrama del CNB? Ocupa aquest càrrec pel mèrit de ser la germana del vicepresident Frederic Moncunill (el que viu a Alacant)?

  • És veritat o mentida que ... en el darrer trimestre de l'any passat, més de 800 socis/ies s'han donat de baixa del CNB? I que la perspectiva pel primer trimestre d'aquest 2009, es de que continuarà aquesta sagnia?

  • És veritat o mentida que ... davant les baixes de socis i sòcies que ho han estat un bon grapat d'anys (en alguns casos més de vint i més de trenta anys, amb les preceptives derrames satisfetes), des de les oficines del Club, passant pels membres de la pròpia Junta Directiva, cap pregunta, cap trucada, cap interès en esbrinar el motiu de la baixa?

  • És veritat o mentida que ... quan per desgràcia un soci o sòcia es mor, en el moment d'haver de lliurar les seves pertinences guardades en els seus armariets, aquestes són lliurades, en alguns casos, en bosses d'escombraries?

  • És veritat o mentida que ... el CNB genera un volum ingent de residus plàstics, molts i molts metres cúbics de deixalla plàstica, a més de tots els diaris (els de pagament i els gratuïts)? I que no hi ha cap gestió mediambiental o de reciclatge d'aquest residus, i que es llencen a la brossa comuna?

  • És veritat o mentida que ... com ens va comentar la Sra. Rosa Picó, que va exposar a la galería d'art del CNB aquest passat desembre, que li van dir des del Club que per poder-hi exposar hi havia una llista d'espera de ... tres anys!
    I que una condició per poder-ho fer, a banda de pagar entre 240 i 300 euros, és que s'ha de regalar una obra de l'artista, la que ell o ella decideix, al 'museu' del Club?
    El Sr. Resky és el responsable de les exposicions que es fan al Club.
    La Sra. Picó va demanar de veure les obres donades pels artistes, o saber què es feien amb elles. A hores d'ara, encara espera una resposta.

  • En la propera assemblea general de socis de finals d'abril esbrinarem què és veritat i què és mentida.
    Feu-nos arribar totes aquelles preguntes que us agradaria fer-li al president Sr. Millans. Molt gustosament se les farem, en el vostre lloc i en el seu moment.

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada

    ¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

    Morositat de Sebastià Millans,
    ex-president del Club Natació Barcelona
    (Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

    Clica la imatge per engrandir-la

    ¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

    Creative Commons License
    Free counter and web stats

     
    Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)