www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 9 de febrer del 2009

Brillant empat del CNB a Sestao


Aquest passat cap de setmana s´ha disputat la cinquena jornada i última de la primera volta de la lliga estatal de clubs. El Club Natació Barcelona (CNB) va disputar els seus partits com a visitant, i ho va fer a Sestao. L'equip de l'Escullera, amb el delegat Joan Molinas al front, es veia les cares amb el colíder del grup B, el Club Laguna Artea de Sestao.

En la modalitat de paleta amb pilota de cuir Carles Sanz i Emiliano Skufca, que tenien com a rivals els germans Vega, no van adaptar-se a les dimensions de la instal·lació, un frontó de 40 metres, i van cedir per 34 tants a 26.

En el partit de pala curta, la parella local formada per Basabe i Pérez s´enfrontaven als invictes Ivan Calbó i Emiliano Skufca. En un partit, a priori, molt dur per al duo català, es va constatar la gran milloria de Calbó en el seu joc d'atac, mentre Skufca es va aclimatar al frontó, i ara sí aconseguien dominar el marcador de principi a fi, amb un resultat final de 40 tants a 26.

D´aquesta manera, amb repartiment de punts es manté l´empat dels dos clubs al front del grup B de classificació.

El proper cap de setmana començarà la segona volta, i el Centre Municipal de Pilota de la Vall d'Hebron serà l'escenari de l'enfrontament entre el club cenebista i l´Stadium Venecia de Saragossa.

Font: UFEC - Unió de Federacions Esportives de Catalunya (09-02-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)