www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 30 de març del 2009

"Tantas bajas hay en el CNB? Que ha pasado? (sic)"

El passat dimecres 26 de novembre vaig penjar en aquest bloc una carta que em va enviar un soci, que no és qui la va escriure, denunciant greus acusacions en vers el Delegat i l'entrenador de la secció de natació del CNB. Tot i que està escrita per una persona en particular, em consta que era el sentiment general d'un bon grapat de pares i mares de nedadors del CNB.

El títol d'aquella carta era "- Si no pagas, no te dejo nadar en ningún club". Cliqueu a sobre del títol per recuperar-la.

Res millor que la propera assemblea per esbrinar què ha passat per arribar a aquesta denúncia. Intentarem que un dels pares afectats ens ho expliqui a l'assemblea, i donar la possibilitat de rèplica al Delegat de la Secció de Natació.

Certament els nombrosos problemes que envolten el CNB (al president Millans li començaran a créixer els nans) tenen resó més enllà del nostre Club.

El prestigi del CNB està caient vertiginossament des que el "tremendu" Millans és el president. Cada cop tenim més competència de noves instal·lacions esportives, i les històriques s'estan posant al dia invertint i renovant le seves instal·lacions. Res a veure amb la crua realitat actual del nostre estimat Club, on és palpable la seva decadència, fruit de la desídia i, perquè no dir-ho, la ineptitud de la Junta Directiva, que en lloc de servir al Club, més aviat se serveix d'ell. A banda de ser coneguts com "El club de les derrames" o  "El club de les hamaques", aviat ho serem com "El club de La Cosa Nostra".

A tall d'exemple us adjunto uns quants comentaris al voltant de la preocupant realitat del CNB trobats a la xarxa, en diversos foros esportius. En aquest cas es refereixen a la nostra secció de natació (ver NotiNat)


Autor:  aquablade                                    Fecha: 07/11/2008 11:38:22
 alguien sabe como ha acabado el tema de las bajas en el C.N.Barcelona? habia gente que se queria ir


Autor:  JAK                                                Fecha: 07/11/2008 18:12:11
 Triton, Marina Sanchez deja la natación por no poder pagar los derechos de formación, JJ Montseny consiguió la baja después de amenazas y pagando su familia, Natalia Torne pendiente de resolución, aunque me consta que con dificultades.

 

Autor:  aquablade                                     Fecha: 07/11/2008 20:04:33
 Tantas bajas hay en el Club Natació Barcelona? Que ha pasado?

 

Autor:  rateta_h2o                                     Fecha: 07/11/2008 21:19:11
 JAK, me consta que Marina esta en el sant andreu, ademas , que JJ Montseny ha tenido que pagar? esto es lamentable, quizas sea por que con lo que haya pagado tengan para la ficha de algunos, no?

 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)