www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 31 de març del 2009

Roba de CNB en venda

Per a tots aquells que us heu incorporat tard a l'equip i ja no hi havia equipacions oficials del CNB aqui teniu una oportunitat per a tenir-ne una nova de trinca.

El Joan ha decidit no competir aquesta temporada amb el CNB, ja que té altres reptes pensats per aquest 2009, de manera que posa a la venda la seva equipació encara empaquetada i sense estrenar.

 

Tot és Talla M i nou de trinca. El preu és el que varem pagar tots nosaltres.
Tot el pack val 222 € i per separat surt a: mono 129 €, el top 49 € i les malles curtes 46 €.

Si algú està interessat deixeu un comentari aquí mateix i el Joan es posarà en contacte amb vosaltres.

Font: CNB Triatló (10-02-09)


A veure si hem llegit bé. El Triatló és una secció esportiva del CNB, per cert molt exitosa quant a resultats, que òbviament disposarà d'un pressupost. Entenem que els triatletes d'aquesta secció, que competeixen representant al CNB, es paguen de la seva butxaca els equipaments oficials del CNB? Serà una broma, oi?

O sigui, que els atletes (?) de la petanca del CNB tenen cada any equipament nou pagat pel pressupost de la secció -s'explica que sigui cada any pel gran desgast (?) que pateix aquest equipament degut als moviments inverosímils que han de fer per llençar les boles-, i els triatletes, que han de nedar, que han córrer tant en bicicleta com a peu, se'ls han de pagar de la seva butxaca?

Certament, aquí han de canviar moltes coses, Sr. Millans. I si no canvien ja, l'haurem de canviar a vostè, per inepte.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)