www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 3 d’abril del 2009

"...entrenando en l'Escola d’Atletisme del Club Natació Barcelona, ..."

(...)
Yo aprendí que la Marató era algo muy especial ya en 1987, cuando de chavalillo, entrenando en l'Escola d’Atletisme del Club Natació Barcelona, escuchaba, en el Estadi Serrahima, como algunos atletas populares veteranos no hacían más que hablar, cuando se acercaba el mes de marzo, sobre “la marató”; que si el circuito ese año era muy duro porque había que subir hasta Montjuïch, que si llevarlo a la Zona Franca era muy solitario, que si la meta en un muelle del Port estaba bien o mal, que si subir a l’Estadi Olímpic, que si venir de Mataró por la Nacional II, que si la subidita del Paral·lel, que si tal marca, que si gané a aquél, que si me retiré, o me lesioné… ¡Ya sabéis cómo somos los runners!

Albert Caballero Recio 
Periodista y corredor; gran conocedor del mundo de las carreras
populares en España y más allá de nuestras fronteras.
Un enamorado del running cuya única forma de vida consiste en correr.

Luego, a raíz de mi colaboración con la revista Marathon, estuve durante muchos años cubriendo la carrera, la he corrido en cinco ocasiones, y en 2006 estuve formando parte del staff organizativo (fui responsable de comunicación). En definitiva, que la Marató de Barcelona (antes de Catalunya), y yo llevamos más de 20 años de feliz idilio, y ocupa un lugar importante no sólo en mi vida deportiva, sino incluso en la personal.
(...)



Què s'ha fet de l'Escola d'Atletisme del Club Natació Barcelona? Doncs simplement que ja no existeix. Com tampoc existeix la Secció d'Atletisme del CNB, secció amb un passat recent esplendorós, però que sota el mandat del "tremendu" Millans ha desaparegut. Com també ha desaparegut la històrica -fundada l'any 1922- Secció de Rugby.

Sabeu quants anys fa que no hi ha penjada cap notícia d'aquestes seccions als espais reservats a les mateixes, en les vitrines d'informació de totes les seccions?

Quan fa que no veieu fent mínimament esport al (segons un antic titular de La Vanguardia) gran esportista Sebastià Millans? I al vicepresident Meseguer? I al tresorer Capdevila? Potser molts i molts anys, oi?
Vet aquí l'amor que senten aquests individus per l'esport.

Aquesta indigent Junta Directiva, operativament parlant, ha menystingut dues seccions cabdals del CNB fins a fer-les desaparèixer. Ara bé, el que és "de traca i mocador" és que encara el 'tremendu' Millans les anomena com a Seccions Esportives, així com també hi consten a la web del Club. Però ja ens ho explicarà en la inminent Assemblea.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)