www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 23 de març del 2009

"Per què ens menteix el President Millans? ... "

Bústia del soci/ia

El dissabte, 27 de desembre de l'any passat hi va haver, amb el President Millans, el soci Sr. Juan Carrasco i jo mateix, una reunió pel matí a les oficines del Club. El motiu és que des de l'11 del mateix mes no teníem cap notícia de la nostra sol·licitud de revisió dels comptes de la Secció de Petanca. En el moment de lliurar la sol·licitud, el gerent Sr. Blanquer em va dir que en poc més d'una setmana obtindríem una resposta.

El Sr. Millans ens atén molt correctament, i ens demana d'esperar fins al 31 de desembre per fer el tancament dels comptes. Ens diu que el dia 7 de gener hi hauria una reunió de la Junta Directiva per tractar aquest tema entre d'altres, i que als voltants de mitjans de gener ens facilitarien aquests comptes, en presència del delegat Sr. Fusté, i del comptable del CNB. Que no hi ha cap problema en ensenyar aquests comptes perquè té plena confiança amb el Sr. Fusté, que tenim tot el dret i que ells no han d'amagar-se de res. Acceptem esperar un parell de setmanes més.

La reunió de Junta Directiva no es va celebrar el dia 7 com ens va dir el President, sinó el dia 9 de gener, divendres pel matí. Per la tarda del mateix divendres rebem el Sr. Juan Carrasco i jo mateix aquest burofax que us adjunto.

Clica per engrandir

O sigui, que el Sr. Millans un cop més va faltar a la seva paraula i ens va mentir. No és el primer cop que ens menteix al Sr. Carrasco i a mi mateix (en el meu cas per un assumpte referent a la no-secció dels escacs del CNB, del qual en sóc el responsable).

Bé doncs, revisarem aquests comptes de la Secció de la Petanca en el període establert pels Estatuts del CNB. El burofax parla de revisar la documentació econòmica, un cop auditats els comptes per l'empresa habilitada per aquesta funció.

Per què ens menteix el President Millans? Per què el que un dia és blanc, l'altre és negre? Per què tantes dificultats? Per endarrerir el que tothom ja intueix? El presumpte i escandalós despilfarrament del pressupost de la Secció de Petanca? Té por que revisem altres pressupostos molt més generosos d’altres seccions del CNB?

Ens facilitaran l'accés als rebuts i a les factures que justifiquin les despeses dels 5.088 euros del pressupost de la secció de petanca? Ja veurem, perquè escaldats com estem de tanta mentida, ja no ens en refiem.

Ara, una cosa sí que us diem, que si no ens els faciliten ja us avanço que prendrem decisions i que la moguda serà grossa.

Enric Meca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)