www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 21 de juny del 2009

Carta oberta al Sr. Miquel Fusté (Delegat de Petanca del CNB)

Bústia del soci/ia

Benvolgut Sr. Miquel Fusté (Delegat de Petanca del CNB),

T'escric aquest email perquè m'han arribat notícies del gran èxit de participació assolit en el Campionat Social de Petanca 2009, i la magnífica organització del mateix el darrer cap de 7mana del passat mes de maig.

Vull felicitar-te sincerament, perquè des que ets el delegat d'aquesta secció, la petanca dins del Club està més viva que mai.

Sisplau, fes partícip d'aquesta felicitació a dues persones que tant han fet i estan fent per la projecció de la petanca en el CNB. Em refereixo, com no, al Sr. Andreu Magriñà i al Sr. Pere Güell.

Llàstima que el pressupost d'aquesta secció hagi sofert, enguany, una dràstica reducció. Us haureu d'estrènyer una miqueta el cinturó. Però estic segur que us en sortireu perquè sempre has donat mostres cabdals d'un gran seny administrant els diners que destina la Junta del Club a la secció de la petanca.

Per cert, ja que el bloc www.clubnataciobarcelona.blogspot.com torna a caminar, t'agrairia que li comuniquessis aquest fet al gran petanquista Sr. Güell, perquè així la seva filla el visiti sempre que li plagui i puguir seguir fotocopiant tots aquells articles o entrades del seu interès. Sembla ser que això és el que ha fet algun cop la filla d'aquest il·lustre soci, segons paraules dites per ell mateix el dia de l'Assemblea.

Per acabar, ja tan solament fer-te saber que he decidit fer cas al soci Sr. Vallvé -no confondre amb un vicepresident del CNB de mateix cognom- quan va dir en la darrera Assemblea General de Socis/ies que jo havia fet unes afirmacions gravíssimes, i que perdia tota la credibilitat si no posava en coneixement dels Organismes Oficials les proves que tenia de greus irregularitats en la gestió econòmica de l'actual Junta del CNB.

Com que va afirmar, amb el vist-i-plau d'una gran majoria de socis i sòcies que van aplaudir amb entusiasme la seva intervenció, que la meva obligació era de denunciar-ho immediatament, doncs és precisament el que he fet aquesta 7mana. Ja han estat registrades tant a Hisenda, com a la Tresoreria General de la Seguretat Social, i també a Treball, fotocòpies de nòmines i d'extractes bancaris d'una persona que ha estat recentment vinculada professionalment al CNB, i que demostra el que vaig denunciar en l'Assemblea. A més a més no descarto poder presentar en propers dies o 7manes declaració signada d'una altra persona que també ha fet de monitor en el CNB, que ha cobrat, i que no tenia contracte. Què et sembla?

En breu penjaré al bloc les denúncies presentades i segellades pels diferents Organismes Oficials, perquè tots els socis les puguin veure. I les penjaré al bloc perquè sempre hi ha gent malfiada que necessita proves de tot. Em comenten que ha socis que no es creuen el contracte signat entre el CNB i Hoteles y Termas S.A. (La Perla de San Sebastian). Potser s'hauran d'esperar a que ho faci oficial el President Millans en la propera revista del Club, a no ser que trobin vies per esbrinar-ho abans. La meva opinió és que aquesta Junta, com la dona del Cèsar, no sols ha de ser honrada sinó que, a més, ho ha de semblar.

Si coincideixes amb el Sr. Vallvé, digues-li per favor que em disculpi per haver-me retardat tant en satisfer la seva petició.

Amic Miquel, ara ja només em resta fer difusió d'aquestes denúncies per al coneixement de tots els socis i sòcies del Club, i a un munt estaments públics i privats de la ciutat de Barcelona, de Catalunya i d'Espanya, així com a diverses personalitats. Així pel cap baix calculo que hauré d'enviar no menys de 700 correus electrònics merament informatius. Quines eines tan poderoses són els emails i els blocs, no creus?

Allò que em vas dir als vestidors, fa mesos i davant de testimonis, "Sortireu amb la cua entre cames", ja està oblidat. Per això no te n'has d'amoinar.

Rep una molt forta abraçada, afegint-hi salutacions del nostre amic comú Sr. Juan Carrasco.

El teu ex-consoci Enric Meca


PS. Per cert que encara espero una comunicació del president Sr. Millans per convidar-me a petar la xerrada, tu ja m'entens. I no serà que no li he demanat -tinc proves- un munt de vegades. I les mateixes vegades s'hi ha negat a rebre'm. Però està clar que si això succeís la roba bruta es podria rentar a casa, de portes endins. Però caldria espavilar-se, que ara no són moments per anar badant, perquè el que realment li ha d'importar al Sr. Millans és protegir al CNB, per damunt dels personalismes.
No és ben cert que l'amic Millans ha exercit de polític amb sou? No són els polítics persones ben entrenades en el noble art del pacte? Què no sap pactar el president del CNB? Jo estaria encantat de fer-ho.
Benvolgut Miquel, un bon president ha de vetllar pel Club que presideix, gestionant com cal conflictes que com aquest, poden fer un dany irreparable a l'entitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)