www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 23 de juny del 2009

Però com segurament no ho pagaven de les seves butxaques, doncs ...


De moment el que ha passat és que el Sr. Millans i els seus directius s'han gastat uns diners, que segurament  no provenien de les seves butxaques, per endegar un procés d'expulsió a dos socis que han expressat la seva disconformitat en la gestió, tan esportiva com econòmica, del Club.

Per això no han dubtat en autoritzar unes quantes actes notarials (Agencia Notarial de Certificación, ANCERT),  amb les seves respectives ordres de protocol, incorporant continguts del bloc en determinades dates. Ells sabran els diners que han costat aquestes actes notarials. Però com segurament no ho pagaven de les seves butxaques, doncs ...

Per no parlar dels nombrosos i feixucs burofaxes que hem anat rebent tant el soci Carrasco com jo mateix. Ells sabran els diners que han costat aquests burofaxes. Però com segurament tampoc ho pagaven de les seves butxaques, doncs ...

Fent un càlcul aproximat, i a la baixa, el cost de tot plegat és considerable. Però com quasi segur que no ho pagaven de les seves butxaques, doncs ...

Què passarà ara? Prendran accions que comportin una altra despesa innecessària al Club, que no segurament a les seves butxaques?

Què fàcil és administrar, de vegades, els diners que no són d'un, oi?  I és precisament perquè no són d'un que s'han d'administrar molt més acuradament.

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

Ya tienes razón Enric, como el dinero no sale de sus bolsillos, pues venga: LA CASA ES GRANDE. Yo he recibido 3 burofaxes durante todo el proceso de mi expediente sancionador:
El primero de 6 páginas, el segundo de 12 y el tercero de 15. Teniendo en cuenta que la tarifa de envío en correos es de 24,50 € por 2 hojas, señores Socios y Socias, hagan números de cuánto se ha gastado el Presidente Millans sin tener en cuenta los protocolos notariales que del blog ha realizado un Notario, cuyo coste mínimo es de 150,00 € cada uno. ¡¡NO ME EXTRAÑARÍA QUE DENTRO DE POCOS MESES HAYA UNA DERRAMA!!! Y es que es muy fácil gastarse el dinero de los demás sin tener ningún tipo de miramiento. ¡¡¡VERGONZOSO SEÑORES!!! DEDIQUENSE A TOMAR EL SOL O A JUGAR A LA PETANCA CON LOS PERSONAJILLOS QUE AHÍ HABITAN.
Desde el exilio, Juan Carrasco (ex socio)

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)