www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 6 de juliol del 2009

I ara, la tercera denúncia per pressumpte frau fiscal del CNB

Aquí de nou com fa set i quinze dies, sempre en dilluns.

Li arriba el torn aquest cop a la tercera denúncia presentada i registrada contra el Club Natació Barcelona.

Si la primera va ser registrada a Hisenda, i la segona va ser lliurada a Treball, aquesta vegada li ha tocat a la Inspecció Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Malgrat que totes les denúncies són i seran contra el CNB, s'ha tingut i es tindrà especial cura en personificar-les en el president Millans, en el vicepresident Moncunill, i en els altres membres de la Junta Directiva.

Les proves documentals presentades demostraran que la Junta Directiva, per veu del Secretari Manel Albado, mentia descaradament quan negava en la darrera Assemblea de socis/ies que el Club -davant de la meva denúncia i amb el silenci còmplice del President, dels Vice-presidents i del Tresorer- que paguessin en "negre" als monitors. Amb l'agravant d'algun monitor que ni disposava de l'obligatori contracte laboral amb el CNB. Voleu algun nom?

Si creuen que dic alguna mentida o calúmnia, ja saben què han de fer. O no faran res? Perquè diuen que qui calla, otorga.

Seguirem denunciant les il·legalitats perpetrades per aquesta Junta, a no ser que -com sempre dic- abans es rebi algun apropament per part de la cúpula del CNB.

El President sabia que si resultaven expulsats el soci Carrasco i/o el soci Meca, el Club seria denunciat. Es va intentar per activa i per pasiva, i fins al darrer moment, tenir una reunió amb el President per evitar això. Però l'amic Millans, amb la prepotència habitual s'hi va negar.

Com diu el Doctor House, "els errors sempre són tan grans com les seves conseqüencies".

Enric Meca


Cliqueu per engrandir i poder llegir

1 comentaris:

Anonymous ha dit...

denuncies s´en poden fer moltes,a les papereres hi caben totes,perque no ens informeu quan acabin i como acabin ? ,i recordeu es inmoral tant ventilar les denuncies sense repectar la presunció d´innocencia constitucional.clar que si sou vosaltres mateixos qui heu d´aprvar aquest comentari,potser val mes que no em molesti

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)