www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 2 d’agost del 2009

El Natació, un club amb seny

El CN Terrassa renuncia de nou a jugar l'Eurolliga per motius econòmics

El Club Natació Terrassa ha decidit que l’equip sènior masculí de waterpolo no disputi competicions europees la temporada vinent. Com a subcampió de la Lliga Nacional Divisió d’Honor 2008-2009, el Natació havia de participar en l’Eurolliga a partir del proper mes d’octubre. El club ha pres aquesta determinació després de desenvolupar una feina intensa de recerca dels recursos econòmics necessaris per afrontar la disputa de l’Eurolliga amb garanties, tasca en la que no ha tingut èxit.

Malgrat que ara no s’han assolit els fons suficients, s’han establert contactes i línies de col·laboració interessants de cara al futur, que permeten assegurar que el Natació treballarà des d’aquest mateix moment amb l’objectiu de participar en competicions europees la temporada 2010-11, sempre que, òbviament, els resultats esportius ho facin possible. La tasca efectuada i la bona resposta obtinguda per empreses i entitats conviden el club a mantenir la convicció i l’esperança que el retorn a Europa serà una realitat en un horitzó no gaire llunyà. En aquest sentit, el CN Terrassa agraeix públicament a totes les empreses que han dipositat la confiança en el projecte i compta amb totes elles per tal de materialitzar-lo l’any 2010.

De la mateixa manera, el club vol expressar la dificultat i el tràngol que suposa prendre aquesta mena de decisions. Resulta especialment dolorós renunciar a un premi esportiu d’aquesta magnitud. Cal destacar que la classificació per jugar l’Eurolliga va aconseguir-se dins de la piscina gràcies a l’esforç i al talent del cos tècnic i dels jugadors, que van quallar una campanya extraordinària, en la qual van proclamar-se subcampions de Lliga i de Copa del Rei, només superats per l’inabastable Atlètic-Barceloneta. El Natació, alhora que ha comunicat la decisió de no competir a Europa la pròxima campanya, ha volgut felicitar l’equip pels èxits i per remarcar la seva voluntat ferma de tornar a participar en competicions continentals tan aviat com sigui possible.

Clica per veure notícia original (31-07-09)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)