www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

diumenge, 2 d’agost del 2009

L'amic Millans demanant seny? ... És Increïble!


Clica per engrandir

Clica per veure l'article original (9 de juny del 2003)


Té molta gràcia. He hagut de demanar hora al maxil·lofacial perquè de tant riure se m'ha desencaixat la mandíbula.

Que demani seny i responsabilitat l'amic Millans per als altres em sembla molt bé. Però potser millor que l'hauria d'haver demanat, el seny i la responsabilitat, per a ell mateix, i per als seus directius.

Recorda, amic Millans, que el CNB està denunciat davant d'Organismes Oficials (i amb proves documentals) per presumpte frau fiscal.

Recorda, amic Millans, que en poques setmanes rebràs la visita d'un sub-inspector de Treball i Seguretat Social arran de l'expedient que s'ha obert al CN Barcelona.

Recorda, amic Millans, que la Junta que presideixes ha pagat sous a empleats del Club sense haver-los declarat en els fulls de salari.

I encara és més greu —és de babau— el fet que aquests pagaments s'han fet a través de transferència bancària, la qual cosa deixa un rastre que pot seguir fàcilment qualsevol persona amb bàsiques nocions comptables i financeres.

Recorda, amic Millans, que encara no has facilitat als socis el darrer Informe d'Auditoria, obligació que tens per Llei ja des del passat 16 d'abril, dia de l'Assemblea.

I tenint en compte que encara podria recordar-te algun fet més del mateix estil, a sobre demanes per als altres seny i responsabilitat? Allò del que tu no vas precisament sobrat, perquè haguessis pogut evitar la denúncia de frau fiscal i un primer expedient al CN Barcelona? Au, va! Ja n'hi ha prou de cinisme!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)