www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimarts, 4 d’agost del 2009

Toc d'atenció

Bústia del soci/ia

Susanna Sevillano,

Certament no hauria de ser cap problema informar en el bloc dels èxits o de les participacions de nedadors/res del Club en les diferents competicions.

Com bé dius desconec qui neda competitvament pel Club. Tampoc tu deus saber com jo sí que sé —ni falta que et fa— quins jugadors representen al Club en la Lliga Catalana per equips de soft-racquet, o en el Campionat de Catalunya d'escacs per equips. El Club és massa gran per abastar-ho tot. En això estarem d'acord, oi?

Segurament saps que el passat novembre el teu company Jaume Morata —un noi excel·lent amb qui he jugat un munt de vegades raqueta en mà— em va dir que el vostre cap Sr. Joan Giralt estava molt interessat en mantenir una xerrada amb mi, facilitant-me el seu telèfon i traient-me el meu compromís de trucar-lo. Després d'un parell de setmanes vam poder pactar una trobada al restaurant del Club i a última hora del matí.


Li va agradar molt al Joan Giralt la iniciativa d'haver creat un bloc per informar de tot allò que passava en el Club, òbviament centrada la seva lloança en la vessant esportiva. I ja que estava queixós del nul interès de la Junta Directiva en difondre la magnífica tasca que s'estava fent en la secció de natació, em va demanar si podia incrementar els espais del bloc dedicats a aquesta secció del Club.

Bé, doncs li vaig dir al teu cap que estaria encantat de col·laborar fent d'altaveu de tot allò que fos notícia en la secció de natació. Es va comprometre a fer-me arribar tota la informació de la seva secció que ell podria creure interessant d'incloure en el bloc.

Res he rebut mai, adreçat pel Joan Giralt o per cap membre del cos tècnic de la secció de natació, des d'aquella trobada del passat novembre del 2008, trobada sol·licitada per ell.

Rebo emails, sms, o trucades de socis/ies informant-me de tot allò que fa referència al Club, des de temes esportius fins a safareig pur i dur. Ho agraeixo més que mai perquè no puc ser físicament al Club. I així me n'informen, entre d'altres coses, d'articles que puc incloure al bloc, dels marxaires, dels triatletes, dels pilotaires, dels karateques, dels waterpolistes, de la gent que practica tai-txi, ...

Des d'aquí et demano la teva comprensió i la teva complicitat per a incrementar la informació que generi la teva cabdal secció del CNB.

Ja em vas donar un toc fa mesos. Aquest és el segon que rebo de tu. Procuraré que no hi hagi un tercer.

Però així com de tant en tant em crides l'atenció, si creus que més endavant faig mèrits, t'agrairia unes paraules amables, encara que no siguin públiques. Intentaré guanyar-me-les.

Gràcies i fins a sempre,

Enric Meca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)