www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 10 de setembre del 2009

Denúncies a peu de platja

Els Mossos obren una oficina permanent al barri de la Barceloneta

Amb el banyador i les xancletes i, si hi ha hagut una mica de sort, en samarreta. Aquesta és la indumentària de la majoria d’usuaris de l’oficina de denúncies dels Mossos d’Esquadra a la Barceloneta, que funciona des del 8 juliol. Tot i ser una vella reivindicació del barri, al principi només s’hi recollien unes cinc denúncies diàries. Però, en qüestió d’una setmana, els usuaris van créixer un 300%. A finals d’agost, ja es rebien fins a 25 denúncies diàries.

“És un servei que ha estat molt ben rebut, sobretot pels veïns, que a banda de denunciar també es passen per l’oficina per intercanviar informació amb els agents”, explica el sergent Joaquim Estrada, cap del grup de proximitat de la comissaria de Ciutat Vella.

El 80% de les denúncies tenen com a víctimes turistes als quals han robat aprofitant un descuit mentre eren a la platja. Els veïns també denuncien furts i altres tipus delictius, com els robatoris amb força. Molts d’ells es passen per la nova oficina encara que no hagin patit l’acció dels delinqüents. “Prenen el pols al barri i ens ho comuniquen”, afirma el sergent Estrada. Una informació valuosa que ha permès resoldre moltes investigacions.

Ara la gran incògnita és com funcionarà l’oficina a l’hivern, ja que l’afluència a les platges disminueix considerablement. No obstant, el sergent Estrada confia en la dinàmica del barri: “El veí de la Barceloneta reclama molt la presència dels Mossos i un contacte continuat, una relació de confiança”.

Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) dels Mossos d'Esquadra a la Barceloneta
Oberta tots els dies de l'any de 08:00 a 20:00
C/ Almirall Cervera, 29

Clica per veure l'article original

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)