www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 5 d’octubre del 2009

La Junta dels Trileros entona el "Mea Culpa"


Clica per engrandir

La Junta Directiva del CNB ha reconegut, davant les persones que estan procedint a investigar els contractes laborals del personal que treballa i ha treballat en el Club Natació Barcelona en els darrers quatre anys, que ha comés frau fiscal en el cas de les denúncies presentades al Departament de Treball. No una denúncia sinó dos denúncies, presentades per persones diferents i sense cap nexe d'unió entre elles.

Ara es vol esbrinar fins on arriba el frau comés, repeteixo, revisant les moltes dades sol·licitades pel Departament de Treball. Cal tenir en compte que el Departament de Treball disposa de informació addicional i externa, per si s'intenta amagar alguna dada per part del Club, la qual cosa ho empitjoraria tot. Possiblement fins a les acaballes d'octubre no es disposarà de l'informe final de la inspecció.

Però llavors, ni de bon tros haurà tocat fons aquesta Junta de Trileros. En propers dies us en donaré més, i sucosa, informació. I fins aquí puc llegir, per ara.

1 comentaris:

Pere Lluís ha dit...

A mí no em val que reconeguin que són uns estafadors i uns xoriços. El que tenen que fer es convocar una Assemblea Extraordinaria, donar la cara i explicar totes les patranyes que han fet i presentar la dimissió tota la Junta Directiva en ple. Ja ens encarregarem els socis de constituir una comissió gestora. FORA XORIÇOS, HEU ARRUINAT EL CLUB!!!!

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)