www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 8 d’octubre del 2009

Millans & Vallvé ... ... Dios los cría y ellos se juntan


Sebastià Millans Rosich i Joan Vallvé Ribera

24 de juliol de 2007
Signatura de conveni amb el Club Natació Barcelona
El COEIC/AEIC i el Club Natació Barcelona han signat un conveni en què els col·legiats/associats i treballadors dels EIC podran beneficiar-se d'unes condicions preferents per gaudir de les instal·lacions del Club. El Sr. Vallvé, president de l'AEIC, i el Sr. Sebastià Millans i Rosich, president del Club Natació Barcelona, van ser els encarregats de signar aquest conveni. Posteriorment, el Sr. Millans, junt amb el Sr. Vallvé, el Sr. Antoni M. Grau i la Sra. Mayte Cava, van visitar les instal·lacions del Club, on van poder admirar totes les obres de millora que s'han fet i van poder conèixer la història del Club, el funcionament i alguns dels futurs projectes que es realitzaran.
Fulls dels Enginyers, núm. 243


Clica per engrandir



Caldrà parar atenció a aquest individu i avui vicepresident del CN Barcelona, el tal Vallvé, un dels cinc fills del Joan Vallvé i de la Mercé Ribera, i el més mediàtic de tots cinc juntament amb la seva germaneta M. Àngels Vallvé Ribera de Hortalà, L'amic Vallvé és actualmet el degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, ex-parlamentari europeu de CIU i ex-conseller de Ramaderia i Pesca en la Generalitat de Pujol.
Quina llàstima que aquest militant de CDC embruti el seu brillant currículum essent corresponsable dels fraus comesos per la Junta Directiva a la que pertany com a vicepresident.

1 comentaris:

FELIPE ha dit...

SI PARA UNA MIERDA DE CONVENIO CON NO SÉ QUÉ COLEGIO PROFESIONAL EL MILLANS HA HECHO UN ACTO PROTOCOLARIO COMO BIEN SE VE EN EL REPORTAJE, SI DE VERDAD SE HUBIESE FIRMADO EL CONTRATO CON LA PERLA DE SAN SEBASTIÁN ¿CREÉIS QUE NO SE HUBIESE ANUNCIADO CON BOMBO, PLATILLO, FOTOGRAFÍAS Y PRENSA? ESTE ABUELO SE RÍE Y SE BURLA DE TODOS NOSOTROS.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)