www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dimecres, 7 d’octubre del 2009

Marcel Zamora (CNB) guanya el Challenge Costa de Barcelona - Maresme


MARCEL, TRES IRONMANS! TRES VICTÒRIES!

FEDE CEDÓ / CALELLA / 5-10-09

Una allau humana de 1.832 triatletes va ocupar ahir els carrers de Calella i la carretera del Maresme. Van nedar 3.800 metres, van circular 180 quilòmetres en bicicleta i van córrer a peu 42,195 quilòmetres. A dos quarts de vuit del matí, encara fosc, els primers participants ja es van llançar al mar. La primera Evolution Challenge Costa de Barcelona-Maresme va aprovar en organització i s'assegura per a l'any que ve la segona edició. També es van complir els pronòstics en seguretat viària i no es van detectar retencions, en part gràcies a la gratuïtat de l'autopista.

Milers de voluntaris, dels quals la meitat es van concentrar en l'organització de les diferents activitats que se celebraven al passeig Manel Puigvert de Calella, van garantir l'èxit d'una prova esgotadora que va superar de llarg les expectatives. El guanyador va ser el principal favorit, Marcel Zamora (CN Barcelona), que es va embutxacar el premi en metàl.lic de 8.000 euros.
 
El triatleta barceloní, de 30 anys, no va dubtar a alabar el recorregut i l'organització i va destacar especialment "el gust de circular per la N-2 sense cotxes". A l'estudiat traçat del triatló del Maresme s'hi va afegir ahir la meteorologia favorable, que va garantir nedar sense onades, una suau carrera ciclista que en gran part es va desenvolupar en pla i l'apartat que va suposar més dificultat per als atletes, la marató amb vent de cara i poc públic.

Zamora, que no va dubtar a destacar la "nova sensació que suposa guanyar a casa", va posar nota alta a la prova: "Es mereixen entre un vuit i un deu". I la va comparar "amb el nivell de les millors proves internacionals". El triatleta català va completar el recorregut en 8 hores, 15 minuts i 37 segons, i va aconseguir el seu particular triplet d'Ironman, després d'haver vençut a Mònaco i Embrunman, i va acabar amb més de set minuts d'avantatge sobre el finlandès Mikka Luoto, segon classificat. Darrere Zamora, el primer espanyol classificat va ser Álvaro Velázquez, cinquè.

En dones va saltar la sorpresa, amb la belga Sophie Goos, que va fer un temps de 9.08.01 i es va imposar a les favorites Tina Booman i Nicole Woysch.

Clica per veure l'article original (05-10-09)







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)