www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

divendres, 15 de gener del 2010

El CN Barcelona, un club de secà ... per als saltadors de trampolí

Mar Rovira, coordinadora tècnica dels salts de la Federació Catalana de Natació, alhora de fer una valoració de l’any 2009 ho té molt clar : “els autèntics herois dels salts catalans són els saltadors”. I és que els salts catalans tenen molt poques llicències i força complicacions per la pròpia idiosincràsia de l’esport per poder copar els primers llocs dels podis estatals i internacionals, però aquest any ho han fet millor que mai i se'ls considera un dels millors equips d'Espanya .

Actualment la FCN té 33 saltadors en tecnificació entre els 6 i els 19 anys i s'entrenen al CN Barcelona i a la piscina municipal de Montjuïc, entre d'altres concentracions i jornades que fan durant tota la temporada.


Clica per engrandir

Quina valoració en fas de l’any 2009?
— Aquesta ha estat una de les millors temporades. En categories d’edats som el millor equip femení i en conjunta estem considerats un dels millors equips de tot l’estat. Em sembla una dada prou eloqüent per poder afirmar que aquesta ha estat una de les nostres millors temporades.

Si en edats som els millors, amb categoria absoluta com ens podríem considerar?
— La categoria absoluta és més complicada. Els salts de trampolí són un esport molt sacrificat i absolutament vocacional. El nostre objectiu per la propera temporada és poder construir a poc a poc un equipa absolut consistent, tot i així al campionat d’Espanya hem fet podis en aquesta categoria i cal destacar a nivell internacional la bona actuació que va fer Ferran Esteban (del CNB) a l’Europeu Júnior, va ser increïble.

Els saltadors catalans són pocs, però amb un gran potencial, no?
— Els saltadors catalans són els autèntics herois de tots els nostres èxits. Estic molt orgullosa de tots ells, perquè sense la seva voluntat, entrega i persistència, no estaríem a on estem. Des d’aquí els hi vull donar les gràcies per ser com són i per treballar cada dia per superar-se a ells mateixos.

I què li demanes al 2010?
— Continuar treballant amb aquests nois i noies. Redefinirem l’equip tècnic de manera que puguem continuar amb la mateixa línia per ser un dels millors equips d’Espanya en categories i tenir un equip absolut potent. Les noves instal·lacions del CAR donaran un gran impuls a aquest esport i ens permetran treballar en millors condicions.

Clica per veure font original (18-12-09)







Cal aclarir que els entrenaments dels saltadors de trampolí en les instal·lacions del CN Barcelona són en sec. És a dir, en llits elàstics i en el terra. La realitat és que no hi ha cap trampolí en cap piscina del club.

Per cert, la Mar Rovira no diu res del nou projecte del CN Barcelona que recuperaria la piscina més antiga de l'estat espanyol —la piscina de l'Escullera de Llevant— per a entrenament de salts, ja que aquesta piscina permet fer aquests salts degut a la seva fondaria.

Parlem d'un projecte arran d'un contracte (anunciat per la Junta Directiva en la passada assemblea del mes d'abril) signat amb La Perla de San Sebastián per la construcció, gestió i explotació d'un centre d'aigues termals i talassoteràpia en l'edifici vell. 

Un contracte que cap soci ha vist, que La Perla de San Sebastià —en veu del seu gerent Francis Lorenzo— ni confirma ni desmenteix, i del que se li nega la visió a una sòcia del club que ho va sol·licitar formalment fa dos mesos. De fet ni tan solament el president Millans s'ha dignat contestar la seva sol·licitud.

Potser al president Millans se li ha menjat la llengua el gat després de llegir l'article del diari Avui, on es diu que són els responsables de l'Hotel Vela els que arranjarien aquesta piscina. En què quedem, amic Millans? Què t'has quedat afònic i no pots dir res?

Segurament la simpatiquíssima Susanna Closa Castella, delegada de salts del CN Barcelona i alhora presidenta del Comité de Salts de la Fed. Cat. Natació, no s'ha enrecordat (des d'abril del 2009) d'anunciar-li aquest contracte a la coordinadora tècnica de salts, Mar Rovira. Potser és degut a que la Closa està molt enfeinada en la gran tasca que fa a l'Ajuntament de Viladecans.

5 comentaris:

Anonymous ha dit...

POTSER ESTÀN ESPERANT AL DIA DE L'ASSEMBLEA PER PRESENTAR EL CONTRACTE AMB LA PERLA I TAMBÉ L'INFORME D'AUDITORIA DE 2008 Y 2009, I ELS QUADRES I OBRES D'ART DONANTS A LA FUNDACIÓ, I EXPLICAR EL MAL ENTÈS AMB L'INSPECCIÓ DE TREBALL PELS 40.000 € PAGATS, I DIR QUE NO COBREN I.V.A. PERQUE ESTÀN EXEMPTS D'AQUEST IMPOST, I QUE CAP TREBALLADOR ELS HA DENUNCIAT, I QUE EL CLUB NO HA DESPILFARRAT DINERS AMB LES DEMANDES AL SR. MECA, I QUE EL CLUB ESTÀ ECONÓMICAMENT PERFECTE..... NO SE, DONEM-LI EN PERRUQUES UN MÍNIM DE CONFIANÇA QUE SEGURAMENT TOTS NOSALTRES ESTAREM EQUIVOCATS I SI NO JA HO VEUREM A L'ASSEMBLEA.

Lara ha dit...

Per quan es data l'Assamblea?

Cactus1529 ha dit...

Ho sento senyors però per malament que estiguin les coses, tenim club, de moment no veig que ningú s'interessi o al menys públicament per presentar candidatura a la presidència del club, admeten que el tema esta fotut i que tal com anem no tenim massa futur, nomes li veig una solució del tipus CNAB, el club veí, es a dir una participació municipal, te els inconvenients que tots sabem, se'ns omplira el club de domingueros, però quin altra alternativa tenim?, tornar a pujar quotes, mes derrames, mal rotllo això provocaria desbandada de socis, realment si estem tant tocats, potser que comencem a mirar d'on treure alternatives de viabilitat, al marge de tot el marrón de Millans i demés, el club te un problema de finançament i per tant cal que enlloc de tirar-nos els trastos els uns als altres pensem en solucions perquè tinguem futur com a entitat, sinó sospito que malauradament el CNB esta condemnat a la extinció

Anonymous ha dit...

Lara, l'assemblea normalment és a final o mitjans d'abril, peró tenen temps de convocar-la com a data máxima el 30 de juny.

Respecte als comentaris d'en Cactus1529, només dir-li que té tota la rao; potser és el moment d'anar pensant qué passarà dintre de molt pocs temps, pero jo penso com tú, el Club a dia d'avui i amb els directius que té, està comdemnat a que sigui municipal, perque desapareixer no desapareixerà mai, així que és millor anar-se'n mentalitzant. De totes maneres, la gestió i el tracte als Socis per part d'aquesta directiva està sent una vergonya.

Cactus1529 ha dit...

Amb el deute actual que tenim, no se en que estarà pensant la junta però sospito que no son massa proactius al respecte, senyors poden amanyar els números com vulguin però esta clar que “esto se hunde” i aquesta vegada havíem si d'una vegada per totes el soci reacciona i no diu amén a tot, quan dir amén significa tornar a pujar les ja inflades quotes o tirar un altra cop de derrames, per tant obro un altra via de reflexió (i si pot ser de lluita) i es la de conscienciar al soci agnòstic (ni Millans ni tot lo contrari) de que reaccioni i demani solucions, i sobre tot que ens plantem d'una vegada, si el club no es viable econòmicament com esta clar que no ho es, que plantegin solucions, que no pensin en el seu prestigi personal i que si cal proposin el tema de la municipalitat, no soc expert en números, i potser hi han altres alternatives però si es així que en ho expliquin, tota aquesta colla de octogenaris dèspotes i carregats de bitllets que se'ls hi en fot la butxaca del soci, solucions senyors i so no en teniu deixeu pas d'una p... vegada i que algú amb criteri ens gestioni, potser la solució es deixar-se de figurar i posar un equip professional de gestors a dirigir el club, que facin un estudi de viabilitat i que adoptin solucions imparcials i que la junta (militar) actual es dediqui a jugar a la petanca que ja els hi toca.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)