www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dilluns, 11 de gener del 2010

El jove soci Edu Tardío Capdevila, de la nissaga Tardío

A banda de les vostres aportacions a "Deja un comentario", que es poden llegir a simple vista,  aquí us adjunto tot un seguit de comentaris (no tots) deixats en alguns dels darrers articles del bloc. Podeu accedir-hi a ells o deixar-ne de nous clicant l'etiqueta "Vols fer un comentari?" al peu de cada article. 


Edu Tardío Capdevila ha dit ...
Deixa de dir tonteries sobre el cnb i si no t'agrada el club ja t'en pots anar de la ciutat si vols. Als socis del cnb no ens agrada veure els teus comentaris en contra del cnb per tot arreu. T'estàs equivocant i el que fas no està gens bè. Si creus que el club està fent una cosa mal feta el que has de fer és avisar i al club de que es pot ficar en problemes i, com a soci, anar a favor del club, però d'aqui a denunciar el club i posar comentaris per tot arreu ho trobo indignant.
Si ho fas per diners o per venjança ja t'ho pots menjar perquè el que fas no està gens bè i t'hauries d'avergonyir de que thagin fet fora del club i tingui a tothom en contra.
Ja t'ho faràs noi!

(Comentari deixat el diumenge, 10 gener, 2010 a Sobre todo con los gestores adecuados


Eduardo ha dit ...
Meca cabró. Si no t'agrada el CNB no li fotis cas. Estàs sonat i segurament només vols la denúncia per un tema de diners o venjança. El que dius no té sentit i el que hauries d'haver fet és alertar al club i posar-te de la seva banda en el cas que estigués fent alguna cosa malament.
Deixa de publicar tonteries que no li interessen a ningú més que tú i borrat del grup del facebook CNB.
Visca el CNB!
(Comentari deixat el diumenge, 10 gener, 2010 a Sobre todo con los gestores adecuados


Anònim ha dit ...
El que s'ha de fer és intentar arreglar tots aquests desperfectes que dieu que hi ha amb el club de forma interna, és a dir, anar a favor del cnb.El que fa el Meca està molt mal fet i sembla que es vulgui venjar d'algú més que denunciar un club.
(Comentari deixat el diumenge, 10 gener, 2010 a Sobre todo con los gestores adecuados)


PADELUNES ha dit ...
Eduardo Tardío Capdevila,

Me dirijo a ti en castellano porque no domino el catalán escrito, y voy a intentar ser suave contigo, porque todavía eres muy jovencito. Sobre los tres anteriores comentarios, me llama el Sr. Meca y me dice que están enviados desde el mismo IP (que identifica cada ordenador) y con cinco minutos de diferencia.

El Sr. Meca avisó repetidas veces al Sr. Millans. Incluso en la última asamblea denunció los pagos en dinero negro. Y el socio Vallvé (no el vicepresidente) tuvo una intervención muy aplaudida cuando dijo que si el Sr. Meca tenía pruebas de sus gravísimas acusaciones, lo que tenía que hacer es ponerlas de inmediato en conocimiento de las autoridades, porque si no perdía toda credibilidad. Ni así denunció nada.

A la semana el Sr. Meca recibió un burofax informándole de la apertura de un expediente de falta muy grave penada con la expulsión. El Sr. Meca envió diversas cartas al presidente, de las que tiene copia sellada, solicitando una entrevista, porque si se hacía efectiva su expulsión, él denunciaría ante los organismos oficiales las irregularidades detectadas hasta entonces, cosa que quería evitar a toda costa intentando llegar a un acuerdo con el presidente. El Sr. Millans le contestó con una carta, con la firma y el sello del club, y le decía que no le otorgaba la entrevista, porque no le interesaba el motivo de la misma. Su expulsión ha desencadenado el resto, y lo que me consta que ha de venir. Y él nunca ha ido contra un club que adora, sino contra una junta que desprecia, porque miente y engaña, al socio.

Por lo que respecta a tus insultos llamándole 'sonat' i 'cabró', me gustaría saber si tu querido hermano Enric Tardío Capdevila (al que felicito por quedar el 44 en la reciente Copa Nadal) comparte tu opinión y tus insultos. Y sobre todo si también lo hace tu padre Toni Tardío, gran aficionado al Barça, a la maratón, y al pádel. Porque el Sr. Meca ha compartido horas y horas de pádel con tu padre muchos y muchos lunes. Y me consta que el Sr. Meca siente un gran cariño por tu padre, y por ello le apenan tus graves insultos. Tu padre rehusó firmar el manifiesto para solicitar una urna en la votaciones de la asamblea, aunque siempre expresó su convencimiento de que la votación a mano alzada era cosa de épocas por suerte ya superadas. Tal vez el no ser señalado por el presidente es lo que le impidió firmar aquel manifiesto. En todo caso se le solicitó libremente y nunca se le reprochó que no lo firmase.

Ultimando te diré que, yo que me considero amigo de tu padre y a pesar de ello prefiero obviar mi nombre, que es una lástima que Toni no te haya inculcado valores importantes como son el sentido de la justicia, o la búsqueda de la verdad, o el inconformismo ante los abusos, o la rebelión ante la mentira y el engaño sistemático. Y en cambio que la educación que te ha proporcionado no haya podido evitar tus graves insultos por escrito llamándole, para tu propia vergüenza y la de tu padre, 'cabró' al Sr. Meca. Cuando posiblemente sea gracias al Sr. Meca que el club salga de la UVI en la que lo ha metido el Sr. Millans.

Realmente el que se lo tiene que mirar, y muy bien, eres tú. Por dos razones: primera porque lo que escribe el Sr. Meca es la verdad pura y dura, y nos interesa a muchísimos socios; y segunda porque el Sr. Meca regresará tarde o temprano al club, y procurará coincidir contigo para ver si cara a cara tienes 'pelotas' para llamarle 'cabrón'.

Y también que viva el CNB, porque con el Sr. Millans sólo sobrevive.
(Comentari deixat el dilluns, 11 gener, 2010 a Sobre todo con los gestores adecuados)

4 comentaris:

Espurna ha dit...

La cosa està clara: "A quien le pica, ajos come!" =) y no hay más que decir referente al maleducado que se cita en este texto. Algún interés tindrà com perquè tot això no surti a la llum, sigui perquè qui sap si es pot veure esquitxat, qui sap si té uns ideals massa ingenus, qui sap... pero està clar que "A quien le pica, ajos come!" i més si no va en al·lusió a ell.

Per altra banda, al Sr. Meca també recitar-li un amable frase del saber popular "Quien canta las verdades pierde las amistades" i és comprensible i totalment normal doncs remetent-me a una altra frase del Sr Ortiz: "Quien no quiere conocer la verdad sobre sí mismo tampoco querrá conocer más verdad que la que apoye su mentira". Així que més val no preocupar-se ni capficar-s'hi amb aquesta gent. "No hay más ciego que el no quiere ver", tant per ell/s per no voler-se creure el que veuen i pel Sr. Meca, doncs és millor no fer-s'hi mala sang i no pensar-hi, doncs, algun dia veuran l'error i, potser, voldran rectificar. No tots naixem igual de dotats, ni som perfectes.

Edu Tardío Capdevila ha dit...

ola de nou. Demano disculpes si m'he passat de to. La veritat és que m'importa ben poc aquest tema tant delicat, que la veritat no sé ni de que es tracta. El fet que hagi escrit allò és senzillament per disgust personal ja que veia una greu crítica en un grup del facebook del cnb. El que he escrit no va en to formal ni era la meva intenció, per tant tot el que digui té poc valor i significat, ja que en aquell moment estava una mica descontent. Llavors, demano que no li dongis més importancia a allò que he escrit. De tota manera, nomes eren uns escrits per tu, Enric, i no pel public, encara que ho has penjat a la teva web (m'agradaria que ho treiessis si pot ser). Aquests, eren informals com he dit i per tant nomes expresaven la meva opinio en aquell moment determinat , i penso que potser t'ho has agafat una mica a la grossa (al final nomes és una opinio que si no hi estas dacord l'esborres i prou, ja que nomes tu sabies el que havia dit i ningu mes, per tant no genera polèmica).
Bè, et demano que no tinguis en compte la meva opinió(pobre en aquell moment ja que no sabia res del tema) i que no anem mes enlla de la tonteria que vaig fer en aquell moment, sense importancia.
M'agradaria que em contestessis pel facebook, gracies.

edu t. ha dit...

Primer de tot, que el Padelunes digui qui és, jo almenys ho he fet. Aquest bon home, a part de que no té ni idea de res sobre els tardio, creu apropiat parlar de lliçons d'educació pels fills, quan els insults i les opinions crítiques informals(ja que era un comentari que es podia no publicar on no deia la meva identitat completa) són pa de cada dia aquí i a la Xina. Deixant de banda els petits insults (un dels quals es diu amb tota tranquilitat al cnb), la meva opinió és la que és i segueixo pensant que el que ha fet i fa el meca no és del tot encertat.
A més, el tal Espurna, que deu ser filòsof, igual que el Padelunes no mostra la seva identitat i afirma coses falses ja que l'opinió no és mai veritat ni mentida quan encara no s'ha verificat la hipòtesi i és pot dir que és del tot certa. Per tant, no t'enrollis tant perquè l'única cagada ha sigut les dos paraules malsonants i el demés és la meva veritat i si no us agrada no l'escolteu, mira que senzill.

Espurna ha dit...

No em pararé a debatre al·lusions com l'ús de nicks o suposats noms reals, doncs em sembla lamentable excusar-se esmentant la LLIBERTAT q s'exerceix a l'hora d'escollir un identificatiu; argument propi i en total sintonia amb la filosofia dels actuals dirigents del CNB, per tant; heus aquí un petit nexe, però no menys insignificant, entre aquest personatge i la seva defensa de l'actual gestió del club. En altres paraules, que "A quien le pica, ajos come!"

Però anem al gra, senyalant amb el dit, i punt per punt. Aprofitant que se'm titlla de filòsof, no defraudarem les il·lusions (i també al·lucinacions) d'aquest benvolgut xerra-meca (mai millor dit això, oi?):

1. "Demano disculpes si m'he passat de to" comenta aquest personatge q signa sota nom d'Edu. En altres paraules, no reconeix haver-se passat de to, sino que en el cas que nosaltres ho considerem, ell es disculpa. Imagino que tindria ganes d'escriure i per això va escriure un "si" (condicional) enlloc d'una coma "," jeje. Se li pot perdonar, no? O potser va ser perque sino cambia i MOLT el significat de la frase?

2. Li importa ben poc el tema tant delicat, però hi fot cullarada! quina dignitat si us plau!

3. Això sí q és greu i MOLT. Voler-se treure pes i importància, renegant de l'autenticitat de les seves paraules dient que no era un "to formal" sino "informal" després de desacreditar el que el Sr. Meca exposa i, a més a més, dir q se'n desenten del tema. Aquesta actuació és més pròpia d'un dels 38 nens que es van veure abandonats pel Director Tècnic de Natació, el delegat q els representa a la JD i el Club; com tots sabem, quan un nen fa una cosa mal feta després per rectifica diuen: és broma! és broma! això és més propi d'un nen de 5 anys i, estimat lector d'un hipotètic filòsof, la vida real no funciona així.

4. Aclarar que el Sr. Meca no ataca al CNB, ni crec q se'n pugui dir atacar. Tracta la gestió de l'entitat. Però, es clar, algu q no llegeix amb deteniment el q s'escriu després ha de tornar per rectificar...

"qui molt xerra alguna esnerra" o el que es el mateix: "quan el peiz obre la boca és quan se'l pesca" ;)

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)