www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dissabte, 9 de gener del 2010

Mi TeSoooooooRo



3 comentaris:

Anonymous ha dit...

Els dictadors no se'n van mai per el seu propi peu, mireu sinó exemples com Franco, o Fidel, o algú els fot for a o crec que tenim Millans per estona malauradament

Tirant lo Blanc ha dit...

He estat repassant els dos videos penjats a youtube, a la banda dreta del blog, en el que surt entrevistat al president i he detectat que:

1. En el primer, i el més llarg, en un moment diu que ser el president del CNB, o haver arribat a la presidència del CNB ha estat la seva panacea. Aquesta paraula està mal aplicada en el context de la seva resposta. Segurament desconeix el significat real d'aquesta paraula. El que volia dir, o el que se li entén és que per a ell ser president del CNB ha estat un desitg per fi assolit, en el que es va assegurar una ocupació en la seva jubilació i haver complert les seves ànsies de ser algú i poder-se relacionar amb persones que ni en somnis s'ho podia haver imaginat mai. Malauradament el que per a ell ha estat la seva 'panacea', pel CNB ha estat una llosa que ja porta masses anys ofegant el Club.

2. En el segon video, molt més curtet, diu que arribar al centenari per a un president és molt maco. El que volia dir és que per a ell és molt maco el que ell sigui el president en el any del centenari del Club. Quan el que és realment maco, important i remarcable. és que un club arribi a fer cent anys.

Traieu vosaltres mateixos les conclusions d'aquests dos lapsus mentalis del president. Per mi que denoten que ha arribat a la presidència per servir-se del club (projecció personal, ànsies de protagonisme social, ...) i no per servir-lo.

Espurna ha dit...

Totalment d'acord amb el lapsus lingüe i el doble sentit d'aquest personatge

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)